La Cala de Finestrat va viure ahir la final del Circuit Vichy Catalan Beach Volley Tour Comunitat Valenciana

Més de 350 persones assisteixen a la clausura de l’Estiu Cultural de Finestrat amb Botifarra a Banda
16/08/2023
Finestrat celebra aquest cap de setmana l’avantsala perfecta a les seues festes amb el “Dia de Paelles” i una jornada històrica de pilota valenciana
16/08/2023

El Vichy Catalan Beach Volley Tour Comunitat Valenciana va posar aquest diumenge el punt i final a Finestrat en una prova de gran nivell amb marcat accent estranger, ja que en categoria masculina es van imposar les germanes Tsenova, de Bulgària, mentre que en la masculina es van coronar els veneçolans Rangel-Hernández.

La mítica platja de La Cala de Finestrat, on es disputa el torneig de voleibol de platja més antic d’Espanya, va premiar també als campions autonòmics després de la disputa de les set proves. En categoria femenina van guanyar Zayra Michell i María Caballero i en la masculina, els argentins Facundo Funes i Juan Martín Segovia.

La regidora d’Esports, Beatriz Quintillán, i l’edil de Platja, Estela Álvarez, van ser presents durant tota la jornada i en el lliurament de trofeus al costat del president de la FVBCV, Arturo Ruiz, la directora tècnica, Nuria Pla, i el director tècnic del CV Finestrat, Juanvi Llinares.

El Vichy Catalan Beach Volley Tour ha realitzat aquest estiu set parades en les principals platges del litoral valencià: Canet, Sagunt, Alacant, València, Benidorm, Castelló i Finestrat. En les proves PRO han pres part els millors jugadors del panorama nacional, alguns arribats de països com Veneçuela, l’Argentina, França, Ucraïna o el Brasil.

Aquestes intenses jornades de voleibol de platja continuen a La Cala de Finestrat hui, dilluns 14, amb el Torneig Mixt Amateur 4×4 i, demà divendres 15 d’agost, amb el 46é Torneig 4 x 4 més antic que se celebra a Espanya. Participen figures de renom nacional i internacional com Javier Bosma, olímpic per Veneçuela; Cristina Llorens, jugadora de la selecció espanyola, Mireia Gilbert, jugadora de Superliga 1; César Menéndez, subcampió d’Espanya Vòlei Platja; Sergio Ramírez, jugador Superliga 1; Raúl Mesa, olímpic per Espanya, entre altres.

GABINET PREMSA.14.8.2023