La Cala de Finestrat torna a convertir-se en l’epicentre del millor vòlei platja

Arriba el millor jazz a l’Ermita de Finestrat amb l’actuació d’Alonis Band
08/08/2019
QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT: Resultat analítiques d’arena i aigua en la platja de la Cala de Finestrat
12/08/2019

Un any més i van 42 la Cala de Finestrat es converteix en l’epicentre del millor Vòlei platja Nacional. En concret, la Cala de Finestrat ha sigut designada per la Federació Valenciana de Voleibol com a seu per a la Final del Campionat Autonòmic masculí i femení 2 x 2 que tindrà lloc en aquesta platja dimecres que ve, 14 d’agost. L’endemà, dia 15, la Cala tornarà a ser presa per les millors figures del voleibol nacional i internacional amb la celebració del Torneig 4 x 4 més antic d’Espanya que organitza la Regidoria d’Esports amb la col·laboració del Club Voleibol Finestrat.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “un any més tornem a vibrar amb el millor vòlei platja. En el torneig del dia 14 eixiran les dues parelles masculines i femenines que representaran a la Comunitat Valenciana en els Campionats d’Espanya. També en aqueixa mateixa jornada es disputarà un Torneig Popular Mixt de 4 contra 4 en el qual podrà participar totes les persones que així ho desitgen, independentment del nivell de joc que tinguen”.

El plat fort arribarà el dijous, 15 d’agost, amb el 42é Torneig de Vòlei Platja de Finestrat a què comptarem novament amb grans professionals i figures d’aquest esport. També destaca el caràcter internacional del torneig a què assistiran equips de França, Portugal, Alemanya… i dins de la geografia espanyola vindran des de Madrid, Bilbao, Almeria, o Granada.
Els partits començaran a les 10:00 hores i s’espera una gran afluència de públic, sobretot per a presenciar les finals. “Sens dubte aquest esdeveniment esportiu representa una ocasió excepcional per a dinamitzar l’oferta hotelera, comercial i de restauració a Finestrat”, va indicar l’edil, completada amb les sessions de zumba que tindrem a les 10.30 al matí i 19.30 a la vesprada gràcies a la col·laboració de Fitness Corpore Sports Clubs.

En l’històric d’aquest Torneig han participat grans figures com els jugadors olímpics Raúl Mesa i Javier Bosma, a més de comptar amb un padrí d’excepció com el millor jugador de la història del voleibol espanyol, Rafa Pascual.

Les inscripcions segueixen obertes i es podran formalitzar fins al dia 12 d’agost a les 13h via adreça electrònica a voleyplayafinestrat@hotmail.com. Per a més informació, poden contactar a través de les pàgines de Facebook i del perfil d’Instagram del Torneig Vòlei Platja Cala de Finestrat o per WhatsApp en els telèfons 686729026 i 618967884