Més de 150 persones amb mobilitat reduïda gaudeixen del bany en l’àrea “Platja Accessible” de la Cala de Finestrat

L’Ajuntament inverteix 48.000€ en la preservació del pont de l’antiga N-332 entre la Cala i el bulevard comercial de Finestrat
27/07/2021
Aquest cap de setmana segueix la programació de “l’Estiu Cultural” a Finestrat amb Peter Pan i la comèdia en valencià “Trio Faraona”
28/07/2021

AQUEST SERVEI CONTINUARÀ OPERATIU TOTS ELS DIES FINS AL 30 DE SETEMBRE

La Cala de Finestrat també és platja accessible. Allí les persones amb mobilitat reduïda disposen d’àrea específica i atenció especial de socorristes per a arribar a la riba amb facilitat i gaudir del bany amb total seguretat. L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, al costat de l’edil de Seguretat, Mª Dolores Viudes, va visitar aquesta àrea on en ple equador de la temporada turística ja han sigut ateses 153 persones.

“Ací els usuaris compten amb l’assistència dels socorristes tots els dies de l’estiu en horari de 10.00 a 20.00 hores. Quant a l’equipament disposem de cadires amfíbies, també crosses amfíbies per a accedir a l’aigua, tarimes de fusta i tendals per a protegir del sol als usuaris”, va assenyalar l’edil de Seguretat, Mª Dolores Viudes.

Fins al moment i en ple equador de la temporada turística han sigut ateses 153 persones, de les quals 54 persones són sol bany assistit amb cadira amfíbia. Per a utilitzar el servei de platja accessible, els usuaris només han d’acudir a l’àrea senyalitzada on els atendran fins al 30 de setembre, tots els dies de la setmana des de les 10.00 fins a les 20.00 hores.

Altres mesures adaptades a la Cala de Finestrat per a garantir l’accessibilitat són el rebaix de les voreres, l’existència d’un lavabo públic adaptat i diverses places d’aparcaments reservats per a persones discapacitades.

GABINET DE PREMSA (28.07.2021)