La Cala de Finestrat estrena passeig aquesta Setmana Santa

Finestrat promou la construcció d’un complex esportiu de tennis i pàdel en l’antic Pitch & Putt de Golf Sierra Cortina
08/04/2022
Més de 130 gossos van participar en el I Concurs Caní de Finestrat
11/04/2022

FINESTRAT PROPOSA UNA GRAN VARIETAT D’ACTES PER A FOMENTAR LES VISITES AQUESTA TEMPORADA I CONTINUAR FENT COSTAT A l’EMPRESARIAT TURÍSTIC

Tal com l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va comprometre a l’inici de l’any la Cala de Finestrat estrena passeig aquesta Setmana Santa. Aquestes últimes jornades han culminat els treballs d’asfaltat, pintura i senyalització viària. En la seua visita al passeig la primera autoritat local va explicar que “ja estem preparats per a la Setmana Santa. Ni les obres, ni els temporals, ni les pluges impediran que tinguem la Cala de Finestrat en perfecte estat. La previsió és molt bona, bon temps, bona ocupació per als hotels. I els veïns i visitants podran gaudir d’aquesta nova part del passeig recentment renovada”. Les obres de reforma integral del passeig van començar al gener i, amb elles, han construït una vorera nova paral·lela al pàrquing actual a petició dels veïns de la Cala. També han millorat l’accessibilitat i l’estètica en renovar tot el paviment seguint la imatge del passeig de l’Avinguda Marina Baixa, amb colors blanc, blau i negre. Al seu torn, han renovat els lavabos i el lloc de salvament i socorrisme que ha canviat la seua ubicació de l’arena al passeig. El conjunt de l’obra s’ha aprofitat per a renovar la xarxa d’enllumenat, ampliar la xarxa d’aigua potable i sanejament, millorar la senyalització i també incorporar mobiliari nou com a papereres més modernes i bancs de formigó. El pressupost de l’actuació ha sigut de 228.432’28€, sufragat íntegrament des de l’Ajuntament. “Una vegada acabada aquesta obra avance que no pararé”, va afirmar l’alcalde. “Ens citarem amb el Ministeri de Medi Ambient i la Demarcació de Costas per a iniciar els tràmits per a continuar la renovació del passeig fins a la Plaça de l’Àmfora. I, per descomptat, demanarem al Govern d’Espanya que el pague, igual que ha fet en els altres municipis limítrofs”.

 

                                                                                             

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Propostes Setmana Santa a Finestrat

L’alcalde va recordar la proposta d’activitats per als pròxims dies, tant els actes litúrgics per als qui viuen la Setmana Santa des de la devoció, com a esdeveniments d’índole lúdica o esportiva. Entre els exemples cal citar l’I Concurs Caní que acull la Plaça de la Unió Europea aquest diumenge, 10 d’abril, la Copa VolaBola Spain de vòlei els dies 15 i 16 d’abril amb més de 600 esportistes de tota Espanya “i, per a acabar la Setmana Santa, el Mercat Gastronòmic i Tradicional del 23 i 24 d’abril en el nostre centre històric”. ”En definitiva, es tracta que tots, veïns i turistes, gaudisquen còmodament de l’ampli ventall de possibilitats turístiques, culturals i d’oci que els ofereix la localitat i s’emporten un record molt agradable de la seua estada a Finestrat”, va explicar l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez.

També està a punt un altre dels espais de major nombre de visites en aquestes dates: l’àrea recreativa de la Font del Molí. És visitada al llarg de l’any per milers de visitants i registra un pic molt significatiu per Setmana Santa, perquè a més de l’entorn privilegiat i l’eixida de rutes cap al Puig Campana disposa de diferents serveis que faciliten l’estada com a zona de barbacoes, aparcament, lavabos, àrea de pícnic, etc., per a passar la jornada a l’aire lliure en contacte amb la naturalesa.

Respecte a les Tourist Info, els informadors atendran aquesta Setmana Santa, del 14 al 18 (tots dos festius inclosos) a l’Oficina de la Plaça del Poble i, a la Cala (Avinguda Marina Baixa, 12), de 9.00 a 14.30 hores.

(GABINET PREMSA.08.4.2022)