La Cala de Finestrat es prepara per a la visita del Pare Noel

Propostes de la Regidoria de Joventut per a aquest Nadal: patinar en pista de gel i tallers al Centre Juvenil
21/12/2022
Signatura del Conveni amb l’Associació de Mares i Pares del CEIP Puig Campana de Finestrat
21/12/2022

Després del Mercat Nadalenc celebrat amb tant d’èxit aquest passat cap de setmana la Cala de Finestrat es prepara per a l’arribada del Pare Noel. Serà aquest divendres, 23 de desembre, a la Plaça de l’Àmfora. Allí, a partir de les 17.00 hores, hi haurà animació musical per als xiquets amb una mini-disc i després, sobre les 17.45 hores, arriba la visita més esperada de l’any: Pare Noel. Els xiquets/es podran entregar-li la seua carta de desitjos i també fer-se una fotografia de record d’aquest moment tan especial.

 

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va indicar que “estem molt il·lusionats amb la visita del Pare Noel. Serà un moment molt especial perquè les famílies també puguen descobrir l’encant de la nostra Cala en Nadal amb la il·luminació, la decoració, l’arbre i també el gran regal que hem situat en la mateixa plaça de l´Àmfora. Així que us esperem a partir de les 5 de la vesprada per a viure la màgia del Nadal des del marc tan bonic que ens brinda la nostra platja de Finestrat”.

 POTS ESCOLTAR A L’EDIL DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ AQUÍ

Per a facilitar el desplaçament des del nucli històric hi haurà un autobús a les 16.30 hores que farà parada en urbanitzacions. El retorn està programat des de la Cala en 2 torns, a les 19.00 i a les 20.00 hores.