La Cala de Finestrat es prepara per a celebrar les seues Festes en honor al Turista

Programa de Formació per a Empreses davant els nous reptes del teu negoci
12/09/2023
Finestrat et posa en Forma
13/09/2023

AQUEST CAP DE SETMANA HI HAURÀ INFLABLES, MÀGIA, TEATRE INFANTIL, FESTIVAL SOLIDARI I ACTUACIONS EN DIRECTE COM “UNFAMOUS”, DUO VERMUT I ELS SWAG

La Cala de Finestrat es prepara per a celebrar aquest cap de setmana les seues tradicionals festes en honor al turista. És un homenatge que organitza l’Ajuntament a través de la Regidoria de Festes per a agrair a totes les persones que trien Finestrat i la seua Cala com a destinació de vacances. I ho fan amb un complet programa que inclou espectacles de màgia, festival solidari, inflables, teatre infantil, festa de vesprada i concerts en directe com l’UnFamous o els Swag.

El programa d’actes començarà en la vesprada del divendres 15 amb l’III Festival Solidari a benefici de Càritas i Project4All. A partir de les 18.00 hores hi haurà animació musical, actuacions en directe com Joe King, Jonny, l’espectacle de màgia del Mag Morals i també un jove artista de Finestrat conegut com UnFamous que donarà a conéixer el seu recentment estrenat single “Contigo”. Per a col·laborar amb les associacions que promouen aquest festival se celebrarà una rifa solidària i els premis, més de cinquanta, seran aportats per diferents empreses de Finestrat i de tota la comarca.

Per al dissabte 16 i el diumenge 17 hi ha un complet programa d’animació que té com a destinatari tant a xicotets com a majors. El dissabte al matí hi haurà teatre infantil “Els animals agraïts” a càrrec d’Epi Epi A. Serà a les 12.30 hores amb el suport de la Diputació d’Alacant, dins del Festival d’Arts Escèniques de la província d’Alacant. A més, hi haurà castells inflables en horari de demà i en horari de vesprades.

A partir de les 17.00 hores hi haurà un sessió de festa musical estiuenca amb Dj’s i directes amb temes de rock dels 80 i 90.

Per al diumenge 17 l’animació segueix amb festival de castells inflables, l’actuació de Rock Busters sobre les 13.00 hores; a la vesprada, bandeta de música (16.30h) i fi de festa de la mà del grup SWAG (18.30h).

La regidora de Festes, Sara Llorca, va estar a La Cala al costat de l’edil de Turisme, Donna R. Plummer, per a donar a conéixer aquesta proposta lúdica i d’oci. “Les Festes de La Cala són per a tots els públics encara que sobretot pensant a agrair aquesta temporada turística tan bona que hem viscut a Finestrat quant a ocupació, amb dades que han superat el 95% durant tot l’estiu. Així que molt contents, molt agraïts als nostres turistes i amb moltes ganes de compartir aquest programa d’actes ple de música, solidaritat, animació, teatre i solidaritat amb veïns i visitants de Finestrat i de tota la comarca”.

Tots els actes tindran lloc en el pàrquing públic de La Cala de Finestrat.

Finestrat tornarà a comptar amb Punt Violeta en les seues Festes de La Cala. Estarà en esplanada del Pàrquing enfront del Passeig de la Platja des de les 23.30 hores fins a les finalització dels actes, el dissabte 16 de setembre. El Punt Violeta és un punt de sensibilització i prevenció front la violència sexual en espais públics; també és un servei de suport, informació, assessorament i acompanyament per part de professionals qualificats en cas d’agressió.

PROGRAMA D’ACTES

Divendres 15

Des de les 18.00h. Taller pintacares. Música en directe amb Jonny, Joe King, Simon London i més sorpreses.

22.00h. Sorteig solidari a benefici de Càritas i Project4All.

23.00h. Espectacle de màgia amb Mag Morals.

00.00h. Actuació de l’artista UNFAMOUS.

Dissabte 16

De 10.30 a 14.00h i de 15.30 a 17.00h. Inflables per als xiquets.

12.30h. Teatre infantil: “Los animales agradecidos” de la companyia EPI EPI A! Col·labora. Diputació d’Alacant.

Des de les 17.00h. Festa musical estiuenca amb DJ’s i directes de Pop-Rock espanyol 80’s i 90’s.

Diumenge 17

11.30h. Disc infantil. DJ amb EDS Esquiva Dancing Show.

Inflables per als xiquets: de 10.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.30h.

Actuació de ROCK BUSTERS. 13.30h.

Bandeta de música. 16.30 a 18.00h.

18.30h. Actuació dels SWAG, el millor còctel musical del Mediterrani.

**Durant totes les festes hi haurà servei de barra.

**Tots els esdeveniments tindran lloc en el pàrquing públic de La Cala Finestrat.

(GABINET PREMSA.12.9.2023)

 

(GABINETE PRENSA.12.9.2023)