La Cala de Finestrat celebra este cap de setmana les seues festes en honor al Turista

“España Directo” hui a Finestrat
20/09/2017
Marcha solidaria por el Alzheimer en Cala de Finestrat
21/09/2017

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat informen que les Festes de la Cala en honor al Turista se celebraran aquest cap de setmana, del 22 al 24 de setembre, després de ser posposades la passada setmana amb motiu de la previsió de pluges.

L’edil de Festes, Amelia Mayor, va informar que el programa d’actes es manté conforme estava establit. “Començarem aquest divendres, 22 de setembre, amb un espectacle de varietats a partir de les 22:30 hores. El matí del dissabte estarà dedicada als més xicotets que podran jugar en un parc infantil d’unflables des de les 11:00 fins a les 14:30 hores. I, a la nit, hi haurà orquestra. El diumenge, és el dia triat per al Concurs de Paelles que se celebrarà a partir de les 12:00 hores. La dinàmica d’aquest esdeveniment és molt semblant a la qual se segueix en el concurs de les festes patronals. I és que cada grup de veïns du els seus ingredients i utensilis per a cuinar la paella a peu de carrer i la millor s’endurà el premi”. Després del certamen, els veïns i turistes tindran l’oportunitat de refrescar-se en una festa de la bromera que estarà amenitzada per música de Dj. Tots els actes tindran lloc en la zona de l’aparcament situat enfront de la platja.

Per a l’organització d’aquest programa de festes l’Ajuntament compta amb la col·laboració de les associacions veïnals de la Cala “Puig Campana” i “La Barreta” a què l’edil va agrair públicament la seua implicació. “Per la meua part, va concloure Amelia Mayor, “espere que aquest cap de setmana el temps ens permeta celebrar aquestes festes que ja compten amb més de 20 anys d’història i amb les quals ens agrada donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han triat com a destinació de vacances”.

GABINET DE PREMSA (20.09.17)

Programa actes
Divendres 22
Espectacle de varietats. 22:30 hores
Dissabte 23
-Parc infantil: de 11:00 a 14:30 hores
-Orquestra: 23:00 hores
Diumenge 24
-Concurs de Paelles. 12:00 hores
-Festes de la Bromera i Dj. A partir de les 16:00 hores.