La Cala de Finestrat acollirà la gran final del torneig “Vichy Catalan Mediterranean Beach”

Finestrat celebra una setmana d’actes amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT
03/08/2021
2º plazo voluntario de cobro de impuestos por parte de SUMA Gestión Tributaria
03/08/2021

COMPTE ARRERE PER A LA FESTA DEL VOLEIBOL DE PLATJA DEL CAP DE SETMANA DEL 14 I 15 D’AGOST

Finestrat es prepara per a acollir la festa del voleibol de platja del cap de setmana del 14 i 15 d’agost. D’una banda, es disputa a la Cala la gran final del “Vichy català” Mediterranean Beach Volley i també el torneig 4 x 4 més antic d’Espanya que enguany compleix els seus 44 anys.

Els partits arranquen el dissabte 14 amb la final autonòmica en modalitat A2 masculina-femenina que forma part del Circuit “Vichy Catalan” Mediterranean Beach Volley. Després de València, Sagunt, Alacant i Orpesa Per tant, les 16 millors parelles de tota la Comunitat Valenciana es donaran cita a la Cala de Finestrat per a disputar la final classificatòria per al Campionat d’Espanya. També aqueix mateix dia es jugarà la 5a edició d’un torneig mixt popular, obert a la participació de tots els públics (prèvia inscripció) i per a 4 jugadors per equip.

El diumenge 15 d’agost arribarà la 44é edició del Torneig 4 x 4 més antic d’Espanya. El quadre de competició té un màxim de 64 equips, 32 masculins i 32 femenins. Per tant, per a aqueix cap de setmana s’habilitaran en l’arena 11 pistes perquè es puguen jugar 11 partits simultàniament. Les jornades seran intenses, des de les 9.30 hores hi haurà partits en marxa. I les finals se celebraran sobre les 21.30 hores.

Per a ultimar tots els detalls el regidor d’Esports, David Alarcón, es va reunir amb el tècnic d’Esports, Juanvi Llinares, el president de la Federació Valenciana de Voleibol, Arturo Ruiz, la directora tècnica de la federació, Nuria Pla i el director del torneig de Voleibol de platja, Oban Vázquez.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “un any més el millor voleibol de platja pren la nostra Cala de Finestrat per a viure al màxim l’esport a l’aire lliure i en un entorn privilegiat com el que ofereix la nostra platja. En el torneig del dia 14 es juga la gran final del torneig Vichy Catalan Mediterranean Beach. D’allí eixiran les dues parelles masculines i femenines que representaran a la Comunitat Valenciana en els Campionats d’Espanya. També en aqueixa mateixa jornada es disputarà un Torneig Popular Mixt de quatre contra quatre en el qual podrà participar totes les persones no federades que ho desitgen. I, l’endemà, arribarà el clàssic en el qual històrics del voleibol com Rafa Pascual o Raúl Mesa s’han donat cita a la nostra platja”.

Les inscripcions es podran formalitzar via correu electrònic a l’adreça de correu voleyplayafinestrat@hotmail.com. Per a més informació, poden contactar a través de les pàgines de Facebook i del perfil d’Instagram del Torneig Voleibol de platja Cala de Finestrat o per WhatsApp en els telèfons 686729026 i 618967884.

‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley es disputa baix la normativa oficial aprovada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, el reglament tècnic de la Real Federació Espanyola de Voleibol i el reglament de joc de la Federació Internacional de Voleibol. El circuit compta amb l’organització de Mediterranean Beach Volley, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i comptarà amb la coorganització del Club Voleibol Finestrat.

(GABINET DE PREMSA. 3.8.2021)