La Bandera Blava torna a ondejar a la Cala de Finestrat

Finestrat posa en marxa el seu primer Pla de Subvencions Fiscals per a ajudar en el pagament del rebut de l’IBI
07/05/2019
Conferències del “Plan Mayor Seguridad” a Finestrat
09/05/2019

La Cala de Finestrat ha sigut distingida un any més amb la “Bandera Blava”, guardó internacional que reconeix l’elevada qualitat de l’aigua i l’excel·lència dels serveis que presta als usuaris, segons va informar ahir ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor).

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “continuem sumant bones notícies per a la Cala de Finestrat. Ahir vam conéixer que, una vegada més, la nostra platja ha aconseguit la Bandera Blava 2019. De veritat, considere que ha sigut un any magnífic per a la nostra zona de la platja. Hem aconseguit reptes com convertir l’espai de l’Ánfora en una gran plaça, canalitzar el barranc i haver demostrat després de les pluges que l’obra de canalització funciona. Estem acabant el passeig marítim i ara aconseguir aquesta Bandera Blava. Jo des d’ací vull agrair el treball de tot el personal municipal que ho ha fet possible i la meua felicitació per a tots els veïns de la Cala i també als turistes que ens visiten per contribuir, de manera directa o indirecta, a aconseguir aquest guardó un any més”.

Entre els serveis que ofereix la Cala de Finestrat i que l’ha tornat a fer mereixedora d’aquesta distinció està l’àrea de platja accessible que estarà en marxa a partir de l’1 de juny per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda. La Cala també compta amb dos parcs infantils, una àrea biosaludable per a fer exercici físic a l’aire lliure, xarxes de vòlei platja, porteries per a futbol platja, canviadors i possibilitat de llogar hamaques, ombrel·les i tendals.

També els visitants tenen a la seua disposició el Punt d’Informació de Turisme a peu de platja. En el qual es referix al servei de socorrisme, actualment està desenvolupant la seua funció tots els caps de setmana des de Setmana Santa i, a partir de l’1 de juny, prestarà el seu servei de dilluns a diumenge, també amb personal fix en l’àrea accessible per a prestar aquest servei.

Nova ubicació per als lavabos públics
Com a novetat enguany des del consistori han canviat la ubicació dels lavabos públics al passeig de la platja. D’aquesta manera, augmenta la visibilitat d’aquest servei i també l’accessibilitat de tots els usuaris que ja no hauran de creuar el carrer com abans succeïa.

 

 

(GABINET DE PREMSA: 8.05.19)