L´Ajuntament

El nostre Ajuntament és la institució pública més pròxima a tu. Amb aquesta premissa com a norma de treball, lÁjuntament de Finestrat ha procurat activar tots aquells mecanismes destinats a promoure una comunicació fluida i eficaç amb la ciutadania.

Sens dubte, la incorporació de les noves tecnologies afavoreixen aquest acostament i especialment a través de pàgines web com aquesta, en les quals l´Ajuntament i la seua estructura administrativa es posen a l´abast de la teua mà, amb tan sols fer un “clic”.

Pobles agermanats

L´emigració de persones del nostre poble a municipis del sud de França durant les dècades centrals del segle XX va fer sorgir en municipis com Quissac (Région Languedoc-Roussillon) i Saunt Vaury (La Creusse) un sentiment d'unió amb Finestrat.

Aquest fet s´ha reflectit en nombroses visites així com intercanvis culturals destinats a estretir llaços entre les seues comunitats. A partir d´aquestes circumstàncies i, en comú acord amb les institucions locals de les tres poblacions, es van firmar les actes d´agermanament amb què es fomenta la unió entre Finestrat i aquestes localitats, tenint en compte que han sigut origen i destinació d´emigrants i immigrants.