Krom Llorca, del Club Taekwondo Finestrat, medalla de plata en el Campionat Autonòmic Júnior

Comencen els cursos de natació en la piscina municipal de Finestrat
01/07/2019
Dimarts que ve, 25 de juny, obri les seues portes la piscina de Finestrat amb l’Escola d’Estiu, les classes de natació i a les vesprades, bany lliure
01/07/2019

REYES PICÓ ACONSEGUEIX EL 4t LLOC EN LA FINAL AUTONÒMICA DEL CAMPIONAT RASPALL INDIVIDUAL DE PILOTA VALENCIANA

Club Taekwondo i Hapkido Finestrat
Krom Llorca, del Club Taekwondo Finestrat, va aconseguir dissabte passat la medalla de plata en el Campionat Autonòmic Júnior en la categoria de -45kg. Amb aquest resultat queda classificat per al Campionat d’Espanya del pròxim 6 de juliol.

Escola Pilota Finestrat. L’Escola de Pilota de Finestrat es troba jugant les seues últimes competicions. Aquest dissabte passat li va tocar els nostres cadets jugar la modalitat de Llargues en la plaça de Sella. L’equip de Finestrat estava format per Fernando Bou, Vicent Buigues, Joan Climent, Álvaro Castro, Ulises Picó i Gorka Germán. Van jugar contra els equips de Benidorm i Sella, perdent per 6-1 i 6-0. Aquests resultats voluminosos ens han de servir de revulsiu i entrenar encara amb major esforç per a aconseguir reduir la diferència amb els altres equips per a l’any que ve.
El diumenge Reyes es va desplaçar fins a la localitat valenciana d’Algemesí per a jugar les finals autonòmiques del campionat de Raspall Individual. En el seu grup va jugar contra Clara de València, Arantxa de Xaló i Lluna de Moixent. De les tres partides va guanyar 2, perdent contra Clara que finalment seria la guanyadora de l’autonòmic. Així Reyes va aconseguir classificar-se per a la final B pel tercer i quart lloc. Va jugar contra Laura de Carlet i van fer una partida impressionant amb jugades que van alçar els aplaudiments dels espectadors. Després de més de 30 minuts de partida i en un últim joc que va poder guanyar qualsevol de les dues jugadores finalment se se’l va portar Laura pel resultat de 10-5. Donar l’enhorabona a Reyes pel seu gran campionat i perquè tenim una jugadora que està en l’elit de la pilota valenciana.

Aquest dissabte se celebren a Ondara les finals autonòmiques de Raspall individual en categoria infantil. El jugador de Finestrat, Ulises Picó, ha aconseguit classificar-se i s’enfrontarà a jugadors de Bellreguard, Alzira i València. Amb aquesta competició finalitza la temporada.

Escola Vòlei Platja
Les classes de vòlei platja segueixen avant en la Cala de Finestrat els dilluns i dimecres, entre les 17:30 i les 19:30 hores. Més de 50 inscrits amb edats des dels 5 h asta els 16 anys participen en aquestes sessions que imparteixen monitors especialitzats com Penélope Penichet (Campiona Autonòmica A2), Cristian Lara (entrenador Nivell 1) i Juan Vicente Llinares (entrenador nacional). Quant a les inscripcions, es poden formalitzar en la mateixa platja, els dies d’Escola (dilluns i dimecres) i també contactant amb el Club Voleibol Finestrat en la seua pàgina de Facebook o via WhatsApp en el número 618 96 78 84.
En els cursos es pot optar per participar durant una quinzena, un mes o tot l’estiu en funció de la disponibilitat de cada xiquet/a. I les edats van des dels 5 fins als 15 anys.

C.F.U.E. Finestrat

Els alevins van disputar a Pedreguer el 3r Torneig de Futbol Base “Peña Valencianista Jose Luis Gaia” i van aconseguir quedar com 4t classificats.

GABINET DE PREMSA (20.06.19)