Krom Llorca competeix este cap de setmana a Sèrbia pel títol internacional cadet de Taekwondo

Finestrat celebra este domingo una jornada de limpieza medioambiental en el área recreativa de la Font del Molí
25/10/2018
Finestrat celebra la Semana de la Salud del 4 al 9 de noviembre con charlas sobre prevención y la II Marcha contra el cáncer de mama
26/10/2018

Club Taekwondo Finestrat

L’esportista del Club Taewkondo Finestrat, Krom Llorca, es desplaça aquest cap de setmana a Belgrad (Sèrbia) per a disputar el Campionat Internacional de Taekwondo. Més de 1.300 esportistes de Grècia, França, Bulgària, Alemanya, Rússia, Eslovàquia i Sèrbia participen en aquest esdeveniment que servirà de termòmetre per a mesurar el nivell de cara al Campionat d’Europa que se celebra al desembre d’enguany. Krom Llorca, que ja ostenta el títol de Campió d’Espanya de Taekwondo en els anys 2015 i 2018, competirà per aquest títol internacional en la categoria cadet -37 kg.

CFUE Finestrat

Aquest dissabte, 27 d’octubre, es juga una nova jornada de lliga de futbol per als equips del C.F.U.E. Finestrat. Per ordre horari els primers a disputar els seus trobades seran els alevins de 1r i 2n any. Serà fora de casa, a partir de les 9:45 hores, contra el FB. Dénia. A les 10:30 hores juga també fora de casa l’equip benjamí contra el CF Sporting Campello. A aqueixa mateixa hora, 10:30, però a casa, en el camp de La Foia, disputaran la seua trobada els infantils contra el CD Pedreguer. Contra aquest mateix equip però en categoria cadet es jugarà el partit a les 12:15 hores en La Foia. També a casa però ja a la vesprada, a les 16:00 hores, se celebrarà la trobada dels juvenils del CFUE Finestrat i el CD Foietes.

Finalment, informar que hi ha previst un partit amistós entre els prebenjamins de Finestrat i el CF Foietes de Benidorm que tindrà lloc en el camp de La Foia aquest dissabte, a partir de les 9:30 hores.

Club Voleibol Finestrat

Aquest cap de setmana comencen les competicions per als equip infantil, cadet i juvenil del Club Voleibol Finestrat. Les infantils es desplacen el dissabte al matí al pavelló Camilo Cano de La Nucia per a començar la competició, a les 10:00 hores. Per la seua banda, l’equip cadet jugarà dos partits. El primer serà demà, divendres 26, en el pavelló Raúl Mesa de Benidorm contra l’equip del Platja de Benidorm, a les 18:00 hores. I, l’endemà, les cadets es desplacen a Gandia per a mesurar-se al CV Gandia a les 13 hores en el pavelló municipal. L’equip juvenil “Promasaje Finestrat” també comença la lliga aquest diumenge, 28 d’octubre. Serà a les 12:00 hores contra l’equip del CV Altea, en el Pavelló Municipal d’Altea on esperen portar-se els 3 punts per a casa.

GABINET DE PREMSA (25.10.18)