Joventut organitza una escapada a Sierra Nevada de l’1 al 4 de març

Tot a punt per a la “Costa Blanca Trails” que reunix a més de 1.000 corredors aquest cap de setmana a Finestrat
08/11/2017
Crónica deportiva Finestrat
09/11/2017

LES RESERVES ES PODRAN FORMALITZAR FINS AL 15 DE DESEMBRE

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una escapada a Sierra Nevada per als aficionats a l’esquí. Les dates previstes són de l’1 al 4 de març i les reserves es poden formalitzar fins al pròxim 15 de desembre.

El viatge té un preu especial per als veïns/as empadronats de Finestrat que serà de 250€, mentres que para els no-empadronats/as és 290 €. Aquest import inclou el desplaçament amb autobús, l’allotjament en hotel de 3 estreles (ubicat en pistes) en règim de mitja pensió i en habitacions múltiples, forfet il·limitat de remuntes, material i classes, a més d’una assegurança d’accidents.

L’edil de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat, Amelia Mayor, va informar que totes les persones interessades en aquesta proposta d’escapada per a esquiar poden acudir ja a les dependències municipals (3a planta) per a formalitzar la seua reserva. “I per a sol·licitar més informació també poden contactar amb nosaltres en l’adreça electrònica joventut@finestrat.org o bé telefonant-nos al número 606 936 432.”

(GABINET DE PREMSA. 9.11.2017)