Joventut organitza un taller de grafit a Finestrat

“Pinta al Carrer” a la vora del mar a la Cala de Finestrat
14/09/2020
El pròxim 7 d’octubre Finestrat acollirà una nova campanya d’ITV mòbil de vehicles agrícoles i motocicletes
15/09/2020

ELS ALUMNES PLASMARAN LA SEUA OBRA EN UN MURAL DE LA PLAÇA DE LA UNIÓ EUROPEA PER A LA SEUA EXHIBICIÓ PERMANENT

Pintura lliure, art visual llista de carrers, traços grans i colorits en superfícies inacabades, missatges reivindicatius o trets de l’ànima transgressora d’un adolescent. La Regidoria de Joventut organitza un taller de Grafit “Restaurant un mur amb missatge” dirigit a tots els joves entre 12 i 35 anys que tinguen ganes de conéixer les tècniques, les eines i els mecanismes de planificació d’un projecte com és la creació d’un GRAFIT.


La regidora de Joventut, Nati Algado, ha manifestat que l’objectiu “és que els alumnes gaudeixen del potencial motivador que té l’art del grafit amb les seues formes cridaneres, la relació amb el missatge, la imatge que conforma el fons, l’expressivitat dels seus traços i la fusió d’un art lliure i reivindicatiu”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ


Els alumnes treballaran sobre un mural de la Plaça de la Unió Europea on la seua obra quedarà integrada en l’espai per a la seua exhibició permanent.
El taller està programat per al diumenge 27 de setembre, en horari d’11 a 17 hores, en la Plaça de la Unió Europea. És gratuït, subvencionat pels Programes de Joventut 2020 de la Generalitat Valenciana, i té un aforament limitat de 12 persones.
Inscripcions obertes en el telèfon 606 936 432 (també via WhatsApp) i al correu electrònic joventut@finestrat.org
(GABINET PREMSA.12.9.2020)