Joventut Finestrat programa tallers nadalencs i una excursió a patinar sobre gel

Benestar social repartirà regals entre les famílies en situació de major vulnerabilitat
21/12/2023
L’Ajuntament de Finestrat segueix al costat de les famílies i renova conveni de col·laboració amb l’AMPA del col·legi Puig Campana
22/12/2023

“Les vacances nadalenques porten molt temps lliure per a joves i adolescents. Així que des de la Regidoria de Joventut hem preparat diversos tallers de manualitats nadalenques i també una excursió a patinar a la pista de gel de Benidorm. Esperem que els agraden les nostres propostes i que participen per a aprofitar al màxim i gaudir d’aquest temps d’oci per Nadal”. Així ho va avançar la regidora titular de l’àrea, Sara Llorca.

El taller de manualitats nadalenques se celebrarà el dimecres 27 i el dijous 28 de desembre. Serà un taller compost per 2 jornades que consistirà a elaborar una bota de Nadal. El dimecres 3 de gener hi haurà un altre taller per a decorar un gran arbre de Nadal elaborat a base de paper continu. Les tres activitats seran al Centre Juvenil, a partir de les 10.00 hores.

A més, el divendres 29 hi haurà una excursió a patinar a la pista de gel de Benidorm (Plaza Sus Majestades Los Reyes de España). Serà a les 11.00 hores i el preu per l’entrada i el material és 8€.

Per a participar en aquestes propostes de la Regidoria de Joventut cal inscriure’s prèviament en el WhatsApp 606 936 432, per correu electrònic joventut@finestrat.org o en el mateix Centre Juvenil, situat al carrer Fonteta, 36.

A més, en la vesprada del dimarts 26 se celebra la Sant Silvestre Escolar, una carrera popular pel carrer Nou i Plaça del Poble que organitzen les AMPAS dels dos col·legis, Balcó de Finestrat i Puig Campana. Des de la Regidoria de Joventut i d’Esports col·laboren amb un taller previ de decoració de dorsals. Les carreres seran a partir de les 18.15 hores.

GABINET DE PREMSA (21.12.2023)