José Miguel Pericas i Ana Chillerón van guanyar ahir la “Medieval Xtrem Race” de Finestrat

Informe analítiques estat arena i aigua Cala Finestrat: qualificació EXCEL·LENT
07/09/2018
Finestrat comienza el curso con casi 500 escolares de Infantil y Primaria y aulas para niños/as de 2 años en todos sus centros educativos
10/09/2018

MÉS DE 450 CORREDORS VAN PARTICIPAR EN AQUESTA CARRERA D’OBSTACLES PUNTUABLE PER Al CAMPIONAT D’EUROPA

José Miguel Pericas i Ana Chillerón es van proclamar ahir guanyadors absoluts de la “Medieval Xtrem Race” de Finestrat, carrera d’obstacles de la Lliga Espanyola que també és puntuable per al Campionat d’Europa d’aquesta disciplina esportiva. Més de 450 corredors de tota Espanya han participat en aquesta prova que, per primera vegada, es disputava a Finestrat.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “estem molt satisfets amb el resultat d’aquesta 1a edició perquè hi ha hagut una participació important. Tot ha transcorregut sense incidències, els corredors van gaudir i també van patir per a superar la dificultat de les proves. Per a nosaltres aquesta carrera és un exemple més de l’excel·lent binomi que tenim a Finestrat entre esport i turisme perquè hem donat a conéixer la bellesa del nostre nucli històric i de l’entorn natural a través d’un circuit de 9 quilòmetres amb uns 36 obstacles de diversa dificultat”. El regidor va fer lliurament dels trofeus als guanyadors de cada categoria i va aprofitar per a donar les gràcies als organitzadors, com a Fitness Corpore Sports Clubs “per impulsar aquesta iniciativa que segur que es consolidarà en el calendari esportiu de la nostra localitat”.

Entre els diversos obstacles que van haver de superar els participants va haver cordes per a grimpar a l’Auditori del Castell, aixecament i trasllat de pes al voltant de l’Ermita del Castell, pujada i baixada d’escales, pals d’equilibri, piràmides, zones de fang “i un obstacle final com les monkey bars que va posar a prova als corredors, especialment als quals van arribar en les primeres posicions perquè va ser decisiva per al podi final … Tot aquest circuit, va afegir l’edil, ple d’emoció i afany de superació ha tingut com a marc un fabulós escenari com el que oferix els carrers del nostre nucli històric i també partides rurals com a Ramal de Loix, L’Alqueria o El Raval”, va assenyalar el regidor.

Per accedir a la classificació general poden consultar en aquest enlace:

GABINETE DE PREMSA (10.9.18)