Jornades escolars de reforestació a Finestrat amb motiu del “Dia Mundial del Medi Ambient”

Recomanacions de la Regidoria de Sanitat de Finestrat per a fer front a l’onada de calor
14/06/2022
Finestrat organitza una jornada única de formació per a aconseguir el carnet de Manipulador d’Aliments
15/06/2022

El diumenge 5 de juny es va commemorar el “Dia Mundial del Medi Ambient”. I els escolars de Finestrat ho han fet participant en una jornada de reforestació promoguda des de l’Ajuntament. Divendres passat va ser el torn del CEIP Puig Campana i en el matí de hui li va tocar al CEIP “Balcó de Finestrat”. Prop de 400 xiquets/as entre Educació Infantil i Primària d’aquest col·legi han plantat més de 400 exemplars de xiprer per a formar tanques en la zona perimetral del centre educatiu.

“És una manera de crear més zones verdes i, sobretot, de conscienciar als més xicotets sobre la importància de preservar el nostre entorn natural més pròxim. De fet, cada dia veuran com evolucionen els exemplars que ells mateixos han plantat”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, qui va ser present en la jornada al costat del regidor de Medi Ambient, David Alarcón i la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes.

Reforestació CEIP Puig Campana

En la seua jornada de reforestació, celebrada el passat dia 3, els escolars d’aquest centre van plantar 300 xicotets xiprers en el complex esportiu de la Foia, al costat del pavelló. Allí també van ser presents l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, l’edil d’Educació i l’edil de Medi Ambient.