Jornada de neteja mediambiental “Serra Neta” al Puig Campana

Emotiu reconeixement a Maribel Rabasa Climent i Xavier Llinares Miralles en l’acte institucional pel “Nou d’Octubre”
14/10/2021
Finestrat treballa amb els joves la prevenció de les addiccions a les noves tecnologies
14/10/2021

Imprimir

Si t’agrada gaudir de la muntanya. Si estàs conscienciat amb la necessitat de tindre cura del nostre entorn. Si vols passar una jornada en plena natura i col·laborar en la neteja de la nostra emblemàtica Puig Campana… el diumenge 24 d’octubre, el Centre Excursionista de Finestrat El Portell, organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat, una jornada de neteja mediambiental en les faldes del Puig Campana.

Amb la finalitat de controlar i supervisar la marxa, serà obligatori inscriure’s prèviament. Ho podran fer fins al 21 d’octubre de manera gratuïta en l’entrada de l’Ajuntament de Finestrat, en horari de 8 del matí a 3 de la vesprada, a l’atenció de María Elvira Lloret.

L’eixida està prevista a les 9 del matí del diumenge 24 d’octubre en l’encreuament del carrer Fonteta del centre històric.

L’objectiu és netejar tota la zona de la Font del Molí on arranquen les diferents sendes que ascendeixen al Puig Campana. Igualment, per a aquells que estiguen preparats i disposats, també es recorrerà i netejarà la senda circular que envolta les faldes d’aquesta muntanya.

Tots els inscrits comptaran amb el material necessari per a dur a terme aquesta iniciativa cívica i solidària amb el nostre entorn natural.

David Alarcón. Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Finestrat:

“Des de la Regidoria de Medi Ambient, des de l’Ajuntament de Finestrat sempre estarem disposats a col·laborar en qualsevol iniciativa com aquesta que organitza el Centre Excursionista El Portell. Una jornada que és tot un exemple per als més xicotets i una lliçó per als més majors. Agrair per endavant la participació de totes aquelles persones conscienciades en la necessitat de mantindre net el nostre entorn natural i més concretament un paisatge com el que representa el Puig Campana”.

Al final de la jornada, previst sobre les 12 del migdia, s’oferirà un avituallament i un obsequi a tots els participants.