Javier Rodríguez y Nicole Zucchini guanyen l’Ultra de 102 km de la “Costa Blanca Trails” de Finestrat

Finestrat fa una crida a la participació en els actes contra la violència de gènere
19/11/2018
Arriba a Finestrat l’exposició “Pasión: caballos y formas humanas” de Monique Neyzen
20/11/2018

L’EDICIÓ MÉS INTERNACIONAL DE LA ”COSTA BLANCA TRAILS” VA REUNIR A MÉS DE 1.100 CORREDORS ARRIBATS D’UNA VINTENA DE PAÏSOS

1.170 inscrits de tota la geografia espanyola i de 18 països enfront de 4 carreres. Aquest era el repte que tenien per davant aquest cap de setmana amb motiu de la “Costa Blanca Trails”, prova de muntanya organitzada pel Club Reto Everest, en col·laboració amb l’Ajuntament de Finestrat i el suport del Patronat de Turisme Costa Blanca, a més de nombrosos patrocinadors.

Javier Rodríguez i Nicole Zucchini van ser els primers a creuar la meta de la carrera més llarga després de recórrer 102 quilòmetres des de la mitjanit del divendres fins mig dia del dissabte. En el cas de Javi Rodríguez va fer un temps de 13 hores 43 minuts 29 segons, arribant amb més de 20 minuts de diferència respecte al 2n en el podi, Ximo Pellicer (14:06:36), mentres que la tercera posició va ser per a Miguel Mataix. La carrera reina va estar especialment emocionant entre les dones perquè el podi es va decidir en un parell de minuts. La primera a creuar la meta de 102 quilòmetres va ser Nicole Zucchini amb un crono de 18:09:28 mentres que només 1 minut després va arribar Gema López amb 18:10:34, seguida d’Encarna Cardona amb 18:11:57.

En la Ultra de 65k es van imposar Vicente Gandia i Arantxa Ramírez; en la Marató de 40Km, Sebas Sánchez i Nadezda Surmonina, i en la Trail de 20K. Tamara Canet i Carlos García.

Corredors del C.E. El Portell de Finestrat

Des del C.E.El Portell de Finestrat van participar deu corredors en les diverses modalitats de carrera i tots ells van arribar a meta. Vicente Llorca (Tato) va culminar l’Ultra de 102 quilòmetres en un temps de 17 hores 50 minuts i 58 segons. José Francisco Llorca (Riera) també va acabar l’Ultra de 65k en 11:42:30. En la Marató de 40k va participar Sisco Pascual, qui va creuar meta en 4 hores 52 minuts 7 segons. Finalment, del Portell van participar en el Trail de 20km Ángel Bañón (1:55:47), Kico Pérez (2 hores 17 minuts 29 segons), Miguel Ángel González (2:18:51), Luís Tárraga (2:38:46) i Guillermo Climent (2:48:43).

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar a tots els corredors “perquè ja participar en aquesta prova per les principals cimes de la Costa Blanca és tot un repte” i especialment als membres del Portell “perquè és un orgull que els esportistes de Finestrat prenguen part en aquestes carreres, les culminen i a més, col·laboren com a voluntaris en el seu desenrotllament, la qual cosa també he d’agrair-los perquè fan una labor encomiable”. L’edil va donar l’enhorabona als guanyadors de les diverses modalitats i també va agrair la labor realitzada per tot el dispositiu de seguretat i emergències (Policia Local, Unitat de Rescat de Bombers de la Diputació d’Alacant, unitats mèdiques, voluntaris, Club Reto Everest, etc,) “perquè a pesar de les inclemències meteorològiques no vam haver de lamentar incidències significatives i les que va haver-hi es van atendre amb la màxima coordinació”. El regidor també va destacar l’abast promocional de la “Costa Blanca Trails” per a Finestrat “perquè hem aconseguit convertir una prova esportiva en turisme esportiu amb més de 4.000 visitants en la localitat atrets per aquesta carrera d’altíssim nivell”.

A més, en pròximes dates s’emetrà un reportatge especial de la “Costa Blanca Trails” en el programa “Evasió TV” de Teledeporte i La 2 de TVE “el que implica més promoció per a Finestrat i el nostre fabulós entorn natural”.

(GABINET PREMSA.19.11.2018)