Ja està en marxa la campanya de vacunació antiràbica i desparasitació de la tènia dels gossos a Finestrat

Jornada solidària de donació de sang en el Centre Multiusos de la Cala de Finestrat
19/07/2019
Més de 50 xiquets/es van finalitzar ahir les seues classes del curs municipal de natació de Finestrat
19/07/2019

Des de dilluns passat, 15 de juliol, està en marxa la campanya de vacunació antiràbica i de desparasitació de la tènia a Finestrat. Per aquest motiu, la regidora de Sanitat, Nati Algado i l’edil de medi ambient, David Alarcón, van visitar la Clínica Veterinària Finestrat on s’està practicant aquesta vacunació comptant amb subvenció de l’Ajuntament, de manera que el preu de la vacuna per animal és de 13€.

L’any passat les xifres de cans vacunats va superar els 250. “Estem a mitat de campanya i estimem que aqueixa xifra es pot mantindre i inclús superar”, va indicar l’edil de medi ambient, David Alarcón. Per la seua banda, l’edil de Sanitat, Nati Algado, va fer una crida als propietaris de mascotes “perquè aprofiten aquesta oportunitat perquè és obligatori vacunar per a protegir a les nostres mascotes i també per la seguretat de tots”.

La campanya de vacunació antiràbica i desparasitació de la tènia estarà en marxa fins a aquest dissabte, 20 de juliol i, per a evitar esperes, és important concertar prèviament la cita.

(GABINET DE PREMSA: 17.07.19)