Inscripcions obertes per a la Marxa solidària d’aquest diumenge amb motiu del Dia contra el càncer de mama

Finestrat treballa amb els joves la prevenció de les addiccions a les noves tecnologies
14/10/2021
Comencen a Finestrat les pràctiques del curs d’”Operaciones básicas en cocina”
14/10/2021

Finestrat celebra aquest diumenge, 17 d’octubre, la Marxa Solidària a favor de l’Associació Espanyola contra el Càncer i coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama. Organitzada per l’Associació de Dones de Finestrat, en col·laboració amb la Regidoria de la Dona i Igualtat, aquest acte està obert a tots aquells que vulguen passar un diumenge gaudint de l’entorn natural i paisatgístic de la localitat, al mateix temps que col·laboren en aquesta causa solidària.

Les inscripcions estan obertes aquest dimecres, 13, dijous 14 i divendres 15 en horari de 10 a 12 del matí en la seu de l’Associació de Dones, al carrer Nou, 5. L’alcalde, *Juanfran Pérez Llorca, va ser allí per a donar suport a aquesta Marxa al costat de la directiva de l’associació que presideix Teresa Climent, l’edil d’Igualtat, María Llorca, la regidora de Sanitat, Nati Algado, l’edil de Cultura, Héctor Baldó i la Tècnica d’Igualtat, Myriam Lloret.

La Presidenta de l’Associació de Dones, Teresa Climent, va fer una crida a la participació aquest diumenge, dia 17. “Eixirem des de la Fonteta a les 9. Farem un recorregut per partides del poble dins de la zona de muntanya com Pla de Vila, el Ramal de Loix i l’Alqueria. A la volta hi haurà un esmorzar en la seu de les Dones. Us animem a vindre perquè pensem que és un motiu bonic i solidari al qual esperem que us sumeu”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ DE DONES, TERESA CLIMENT, ACÍ

Per part seua, l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va afirmar que “una vegada més acompanyem a l’Associació de Dones de Finestrat, entitat molt dinàmica que sempre està promovent actes com aquesta marxa, esdeveniment molt bonic i molt sensible, amb motiu del Dia contra el càncer de mama. Per això, han decidit que la recaptació per les inscripcions, amb valor mínim de 5€, vaja destinada a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Estic molt content perquè ara que podem ajuntar-nos podrem celebrar aqueixa marxa per la zona de l’horta tradicional de Finestrat, la qual cosa ens permetrà treballar conjuntament per una causa tan important com és recaptar fons per a la lluita contra el càncer”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ 

En el moment de la inscripció, amb una aportació mínima de 5€ a benefici de l’AECC, les persones participants reben una samarreta.

(GABINET PREMSA. 13.10.2021)