Inicia la seua marxa el Rotary Club Finestrat “Mar i Muntanya”

El 18 d’octubre comencen les classes de “Gimnàstica per a la Salut” per a les persones majors de Finestrat
11/10/2022
L’Ajuntament de Finestrat obri termini per a sol·licitar la bonificació sobre el rebut de l’IBI
11/10/2022

Amb la vocació de servir a la comunitat inicia la seua marxa el Rotary Club Finestrat Mar i Muntanya i ho fa amb la particularitat d’estar compost exclusivament per dones. Anit van celebrar la seua primera trobada en el qual van fer soci honorari a l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, en reconeixement al seu servei a Finestrat i pel suport al club.

En aquest esdeveniment la seua presidenta, Raquel Arnaiz, va fer públics els projectes solidaris en els quals treballen actualment amb el lema que presideix aquesta entitat “Junts per un món millor”. D’una banda, la confecció de banderoles del Club per part de preses de Fontcalent els fons recaptats de les quals aniran a aquest mateix col·lectiu; el taller de Defensa personal femenina programat per a novembre. En aquest cas la recaptació anirà destinada a la investigació contra el càncer de mama. Les seues iniciatives també es dirigiran a fer costat a l’Associació “Finestrat Gats” i als joves esportistes del Club Taekwondo Finestrat en el seu camí cap a les Olimpíades.

En la seua intervenció, l’alcalde va felicitar la directiva per aquesta iniciativa de constituir el Rotary Club a Finestrat. “I a més fer-ho amb la particularitat d’estar compost només per dones. Una dada significativa quan només el 23% de les persones que componen els Rotary Clubs en el món són dones. Així que la meua felicitació i tot el nostre suport per a portar avant els projectes solidaris en els quals ja estan treballant sota el lema “Junts per un món millor”.

Van assistir a aquesta trobada Javier Ygarza, Past Governador del districte, Arturo Ordovás, Delegat del Governador Zona, la regidora de Turisme i Empresa de Finestrat, Donna Rebecca Plummer, al costat de més de 50 empresaris/àries, membres al seu torn del Club Rotary Benidorm i Club Rotary l’Alfàs del Pi.

GABINET DE PREMSA (11/10/2022)

Rotary és una xarxa mundial composta per prop de 1’5 milió de persones dedicades a solucionar problemes, els qui veuen un planeta en què les persones s’uneixen i prenen acció per a generar un canvi perdurable en el món, les seues comunitats i en sí mateixos.