Inici imminent de les obres de reforma i ampliació del consultori mèdic de la Cala de Finestrat

La Bandera Blava ja oneja a la Cala de Finestrat
02/07/2021
Conveni de suport a l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana de Finestrat
06/07/2021

ELS USUARIS REBRAN ASSISTÈNCIA EN EL CONSULTORI DE LA CALA DE BENIDORM MENTRE DUREN LES OBRES
Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està en marxa el procés d’adjudicació de les obres d’ampliació i reforma integral del consultori de la Cala. Es tracta d’una actuació dirigida a renovar les instal·lacions sanitàries de l’Avinguda Marina Baixa per a modernitzar-les, adaptar-les al creixement poblacional i, sobretot, habilitar més consultes com la de Pediatria en atenció a les peticions veïnals d’aquest districte.

“És una inversió de 103.000€ que, de moment, finança al 100% l’Ajuntament a l’espera que puguem acollir-nos als plans de reforma dels centres de salut que sol convocar la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, va assenyalar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Per a nosaltres era molt important fer aquesta reforma i, sobretot, fer-ho en els menors terminis possibles. Durant el mes de juliol el consultori ja estarà tancat. Per tant, els veïns que tenen la seua targeta SIP en aquest consultori seran atesos en el centre de salut de la Cala de Benidorm (Av. Benissa, núm. 6). I en el termini de 3 mesos esperem que puguen tornar al seu consultori de la Cala de Finestrat”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA ACÍ

El projecte de millora i ampliació del consultori de la Cala contempla, entre altres qüestions, la creació de 3 consultes, la qual cosa suposa l’ampliació de la superfície del consultori fins als 154m2. El projecte també inclou l’ampliació de la sala d’espera, la renovació dels lavabos, la creació d’una zona d’administració diferenciada, a més de la nova instal·lació elèctrica, de dades i de condicionament. Quant al pressupost ascendeix a 103.931’90€.
“Amb tot això, va concloure l’alcalde, a més de millorar l’assistència sanitària als nostres veïns, més de 1.700 segons targetes SIP als quals cal sumar la població que passa ací les seues vacances, estarem millorant les condicions en les quals exerceixen el seu treball els professionals sanitaris”.
(GABINET PREMSA.2.7.2021)