INFORMACIÓ IMPORTANT LABORA (SERVEF)

La Regidoria d’Educació posa en marxa un servei d’ajuda en línia a l’alumnat de les classes municipals de reforç escolar i anglés
14/04/2020
Finestrat activa el teletreball per a gestionar el pagament a proveïdors, ajudes socials i peticions telemàtiques dels ciutadans
14/04/2020

Arran de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l’Espai Labora de Benidorm (antic SERVEF) adopta les següents mesures provisionals fins que es normalitze la situació:

  1. L’atenció al públic serà a porta tancada i només es contactarà amb les persones usuàries de manera telefònica o per correu electrònic.
  2. Totes les renovacions de la demanda es realitzaran de manera automàtica.
  3. Se suspenen totes les accions d’orientació individuals i grupals, incloent l’acreditació BAE.
  4. Es continuaran prestant servei d’ofertes a través de GVA Jobs, Punt LABORA o telefònicament.

5.Tot registre que es vulga presentar en l’oficina haurà de presentar-se telemàticament.

  1. SI ESTÀ AFECTAT PER UN ERTO: No ha de fer cap gestió, la seua empresa comunicarà les seues dades a l’administració i li donarem d’alta automàticament en el sistema. Iniciarem els tràmits per al reconeixement les seues prestacions.
  2. La reactivació de la seua demanda d’ocupació es realitzarà a través del mòbil utilitzant l’App Gva autoservef, per la pàgina web www.labora.gva.es, o telefonant al 012.
  3. Si no està Vosté afectat per un ERTO i ha d’inscriure’s per primera vegada, haurà d’agafar cita prèvia a través de l’aplicació del mòbil GvaAutoServef, per la pàgina web www.labora.gva.es o a través del telèfon 012. Una vegada tinga la cita ens posarem en contacte amb vosté.

És important assenyalar que també ha sigut decretada la suspensió de termes i la interrupció de terminis dels procediments administratius, per la qual cosa, si té algun tràmit marcat amb data, no ha de preocupar-se per no complir-lo, ja que aquest estat d’alarma així ho ha concretat.

Tant l’oficina Espai Labora com el SEPE tenen habilitades a la disposició de tots els ciutadans les seus electròniques des de les quals podran realitzar tràmits per via telemàtica, o si ho prefereix també disposa d’un número de telèfon al qual pot telefonar per a ser atés.

☎️Telèfon Espai Labora: 012

☎️Telèfon SEPE: 965000498

Cita prèvia SEPE https://sede.sepe.gob.es/citaprevia/solicitudcitaprevia.do