Inauguració NEXA FM 88.2, nova emissora de ràdio multimèdia en el Centre Comercial LA MARINA de Finestrat

Més de 130 persones participen en la Marxa Solidària del Dia Mundial del Càncer de Mama
18/10/2021
Finestrat obri demà el termini per a sol·licitar les ajudes per a les Escoles Infantils de xiquets/es menors de 3 anys
19/10/2021

L’alcalde Juanfran Pérez Llorca va assistir ahir en el Centre Comercial La Marina de Finestrat a la inauguració de NEXA FM 88.2, nova emissora de ràdio multimèdia i multiplataforma amb important presència en xarxes socials, continguts principalment de la Marina Baixa, programes en valencià i retransmissions de partits del canal de YouTube Futbol Living.

La regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural al costat de l’alcalde, la gerència del Centre Comercial i els components d’aquest mitjà, Valentín Eduardo, Ianek Mudzyk i Josan Piqueres que van estrenar l’emissió amb l’entrevista a la primera autoritat local davant els micròfons de NEXA FM i nombrós públic de tota la comarca que va acudir a l’esdeveniment.

En l’entrevista, van destacar la ubicació privilegiada de Finestrat i van parlar de les claus perquè aquesta localitat siga la triada per tantes empreses per a implantar la seua activitat. “No és amor d’alcalde, que també”, va indicar Juanfran Pérez Llorca. Jo crec que trien Finestrat perquè la gent de Finestrat és meravellosa, perquè la gent de Finestrat és emprenedora, és hospitalària. I perquè la gent de Finestrat vol negocis, vol emissores de ràdio com aquesta i vol que la localitat cresca com fan altres municipis de la comarca”.