Inauguració de l’exposició “14 i més. Ven a encontrarte” al Museu de Finestrat

El Ayuntamiento recibió una subvención de Diputación de Alicante por la elaboración de su Plan Interno de Igualdad
02/10/2021
Demà finalitza el termini per a apuntar-se al “Dinar del Nou d’Octubre” que organitza la Llampuga Comissió de Festes 2022
05/10/2021

El divendres 1 d’octubre es va celebrar la inauguració de l’exposició fotogràfica “14 i més. Ven a encontrarte” de Patricia Pérez ZAcha. Nombrós públic va acudir a abrigallar a l’artista que va presentar la seua mostra al costat del regidor de Cultura, Héctor Baldo i membres de la corporació municipal.

“Després de l’Estiu Cultural tornem a les exposicions al Museu de Finestrat. Estem molt il·lusionats perquè seguim avant amb la nostra idea de donar visibilitat als artistes locals. En aquest cas tenim una fotògrafa amb una exposició encara més local perquè els visitants descobriran imatges de vagarege per Finestrat amb carrers del nostre centre històric, la nostra platja, i també les nostres festes i esdeveniments tradicionals. Són instantànies captades des que Patricia va arribar a Espanya i des d’ací convide a tots a descobrir aquestes joies i a trobar-vos en aquestes instantànies. Molt agraïts a ZAcha per aquesta mostra, per col·laborar i per donar-nos l’honor de ser la 1a sala a mostrar la seua obra”, va assenyalar l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE CULTURA, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Per part seua, la fotògrafa Patricia Pérez ZAcha es va mostrar emocionada per aquesta exposició. “Porte anys pensant en aquest esdeveniment. I per fi s’ha fet realitat. És un regal per a Finestrat perquè hi ha moltes fotos que molta gent no s’espera i ací es podrà trobar, com diu el títol de la mostra. Hi ha fotos del poble, de festes, correfocs, Sant Antoni… també podran veure una selecció en un àlbum físic, en una projecció. Fins al 15 de novembre tenen de temps per a visitar-la i també conéixer les instal·lacions del Museu”.

POTS ESCOLTAR LES SEUES DECLARACIONS ACÍ 

L’horari del Museu de Finestrat, situat al Parc Font de Carrè és els dimecres, dijous i divendres de 16.00 a 19.30 hores i també els dissabtes al matí, de 9.30 a 13.00 hores.

+Info de la mostra ací