Inauguració de l’aparcabicis del CEIP “Puig Campana” de Finestrat

Jornada important per a les obres del barranc amb la connexió del canal subterrani a l’arqueta d’abocament al mar
28/02/2019
L’alcalde va explicar ahir les principals obres i projectes en marxa com el Centre de Dia, el Centre Juvenil i la canalització del barranc de la Cala
01/03/2019

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, van assistir este matí a la inauguració de l’aparcabicis i patinets del CEIP “Puig Campana”, un projecte de l’alumnat de 2n curs d’Educació Primària que naix fruit del consens entre tots els escolars. Després de demanar l’autorització al consistori l’aparcabicis ha sigut realitzat pels propis escolars i hui ho ha inaugurat la persona que també van triar: Adolfo Gonzalo, el conserge del col·legi. En finalitzar l’esdeveniment l’alcalde, Juan Francisco Pérez, els va felicitar per la seua agilitat en l’execució d’aquest projecte i va anunciar que la seua iniciativa ha sembrat el germen de més aparcabicis a Finestrat “perquè hem rebut peticions per a habilitar aparcabicis en altres punts de la localitat com la zona poliesportiva de La Foia i la Casa de Cultura. Així que la meua enhorabona per aquesta iniciativa que ens van plantejar en el saló de plens i la meua felicitació a tot el centre per avalar aquests projectes”.

A l’acte va assistir la directiva del centre escolar que dirigeix Mercedes Baldó i la professora de 2n curs que va coordinar aquest projecte, Mª Àngels Senabre, a més de pares i mares que van ser invitats a l’acte inaugural.

GABINET DE PREMSA (25.2.19)