Inauguració de la mostra “Soplao-3” de Nelly Gerouard en el Museu de Finestrat

Finestrat obri el termini per a sol·licitar les bonificacions fiscals d’ajuda en el pagament de l’IBI
05/10/2020
Obert el termini de sol·licitud d’ajudes infantils municipals del 5 al 27 d’octubre
06/10/2020

El Museu de Finestrat obri de nou les seues portes per a albergar una exposició de l’artista francesa Nelly Gerouard, establida a Finestrat.
A la inauguració ha assistit el Regidor de Cultura, Héctor Baldó, qui ha destacat “el privilegi de poder inaugurar de nou una exposició. La crisi provocada per la pandèmia del coronavirus ens ha impedit, durant massa temps, poder gaudir de la cultura. Per això és important que hui obriguem aquest museu, amb totes les garanties sanitàries i de seguretat, perquè la gent puga tornar a gaudir de l’art, de la creació, del coneixement.”

En l’exposició titulada “Soplao 3”, Nelly Gerouard aborda a través del dibuix, la pintura o l’escultura, un treball nascut de l’observació de bacteris, molècules i organismes vius de la mar. “Aquesta exposició ens descobreix el recorregut vital d’una dona amb una interpretació de l’art molt personal i empíric i on la seua vida, les seues emocions, les seues inquietuds queden reflectides en cadascuna de les seues creacions” va afegir l’edil de Cultura.
POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS REGIDOR CULTURA HECTOR BALDÓ ACÍ

La mostra, d’aquesta experimentada i avantguardista creadora, estarà oberta al públic des del dia 2 d’octubre fins al 31 del mateix mes.

L’horari del Museu Municipal a partir d’ara serà de 16.00 a 19.30 hores els dimecres, dijous i divendres. I els dissabtes de les 9.30 a les 13.00 hores. Per a grups organitzats interessats a assistir al matí es pot demanar cita prèvia al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat.
Els visitants d’aquest museu també tindran l’oportunitat de contemplar les col·leccions permanents d’etnologia i arqueologia del municipi de Finestrat.