ITV de vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors

Agenda Eventos Octubre (3 idiomas)
01/10/2017
Pròxima Junta de Govern Local: dijous 5, 9.00 hores
02/10/2017

 

Des de la Regidoria de Trànsit i Seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Finestrat informen que aquest dimecres, 4 d’octubre, se celebra una campanya d’Inspecció Tècnica de vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors en la pròpia localitat. Serà concretament en la Plaça de la Unió Europea, a partir de les 10:30 hores.

El regidor de Trànsit i Seguretat ciutadana, David Alarcón, va informar que aqueix dia es desplaça una unitat mòbil d’ITV al municipi. “És una jornada que celebrem tots els anys, en el mes d’octubre, amb l’objectiu d’evitar que els nostres veïns hagen de desplaçar-se a altres punts de la comarca per a passar aquesta revisió obligatòria”

Requisits
Per a realitzar aquesta gestió és necessari aportar la targeta original d’inspecció tècnica, el permís de circulació i el justificant de l’assegurança obligatòria del vehicle. Quant a l’import de les taxes és de 12’84 per a vehicles agrícoles i 17’66 per a ciclomotors i motocicletes. Per a sol·licitar informació directa poden cridar al número de telèfon 96 510 79 77 (Applus ITV).

GABINET DE PREMSA (2.10.17)