I Concurs Caní de Finestrat el pròxim 10 d’abril a la Plaça de la Unió Europea

L’alcalde posa en valor les obres de canalització subterrànies realitzades en els últims anys per a evitar inundacions
25/03/2022
Finestrat instal·la plaques fotovoltaiques en els dos col·legis i en el consultori del centre històric
28/03/2022

Finestrat celebrarà el pròxim 10 d’abril, diumenge, el I Concurs Caní. Serà a la Plaça de la Unió Europea i podran participar gossos de raça i mestissos.

El Concurs l’organitza la Societat Canina d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat, i puntuarà per al campionat provincial.

La primera modalitat que participarà seran els gossos de raça inscrits en el LOE, és a dir, en el Llibre Genealògic Espanyol on cada gos que vulga concursar haurà de tindre un número d’identificació. Solament en aquesta categoria, considerada la més exigent, s’espera la participació de més de 100 exemplars.

Com en cada concurs, diferents jutges valoraren la morfologia canina en relació amb l’estàndard reconegut: categoria de races, per edats i per sexe.

 

També podran inscriure’s aquells gossos de raça que per circumstàncies alienes a la direcció d’aquest acte no puguen justificar la identificació de la LOE.

Finalment, s’organitzarà un Concurs Popular per a tots aquells exemplars sense raça o mestissos.

POTS ESCOLTAR DECLARACIONS REGIDORA DE TURISME, DONNA REBBECA PLUMMER, ACÍ

La Regidora de Turisme, Donna Rebecca Plummer va assenyalar que “Finestrat resulta molt atractiu per a esdeveniments com aquests perquè a l’ésser un poble turístic sabem que l’èxit està garantit. Quan es va presentar l’oportunitat de realitzar ací aquesta primera edició no ho vam dubtar, per això ens hem posat a la disposició de l’Associació Canina d’Alacant per a qualsevol necessitat. A més, a Finestrat existeix una sensibilitat especial a aquesta mena d’exhibició on els gossos seran els nostres protagonistes.”

Totes les persones interessades podran inscriure als seus exemplars a partir de les 09.30h del mateix dia 10 d’abril en la mateixa Plaça de la Unió Europea.

Acabades les inscripcions, està previst que a partir de les 11 del matí comencen les demostracions.

La recaptació de les inscripcions del concurs popular anirà a favor d’Ucraïna.

“Vull recordar que en aquesta ocasió també comptarem amb la col·laboració de la Comissió de Festes que muntarà una barra durant tot el concurs perquè la gent puga degustar els productes típics de Finestrat” va afegir l’edil de Turisme.