Hui comencen a treballar en l’Ajuntament 4 jóvens de Finestrat contractats amb fons europeus

Finestrat rep 25.000€ en subvencions de la Diputació d’Alacant per a l’àrea de Benestar Social
03/10/2019
L’Ajuntament de Finestrat renova el seu compromís de col·laboració amb l’AMPA del col·legi “Puig Campana”
03/10/2019

3 JÓVENS TREBALLARAN COM A PEONS DELS BRIGADES DE SERVEIS TÈCNICS I 1 EXERCIRÀ FUNCIONS D‘ADMINISTRATIU EN EL CONSISTORI

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va rebre aquest matí als 4 jóvens menors de 30 anys que comencen hui el seu contracte laboral de 12 mesos en l’Ajuntament, finançat amb fons europeus a través dels programes EMCUJU i EMPUJU de la Generalitat. En concret, 3 d’aquests jóvens exerciran el seu treball en els brigades municipals de Serveis Tècnics i 1 com a administratiu en el departament de Personal del mateix consistori. En aquesta recepció també va estar present el Primer Tinent d’Alcalde i edil de Personal, Víctor Darío Llinares i la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hui s’incorporen a la plantilla de l’Ajuntament 4 jóvens de Finestrat que al seu dia és van inscriure al Programa de Garantia Juvenil i, després de passar un procés selectiu del SERVEF, treballaran per a l’Ajuntament durant 1 any. A més de tractar-se de la seua primera ocupació en el cas de la majoria d’ells, aquest treball els servirà per a aprendre i adquirir experiència de cara al seu futur laboral, be seguisca en l’empresa privada o en l’administració pública. Amb tot això, una vegada mes demostrem que tenim molt interés en què els veïns de Finestrat treballen. I, en aquesta ocasió, hem aconseguit que 4 jóvens de la localitat aconseguisquen un treball en la nostra administració. Per la meua part, molt satisfet perquè estem fomentant l’ocupació entre els jóvens de Finestrat i per la gran labor que s’està fent des de la nostra Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local”.

Per a fer efectives aquestes contractacions, el consistori va resultar beneficiari d’una subvenció de 33.736€ del programa EMPUJU que cobreix la contractació dels 3 jóvens com a peons en el departament municipal de Serveis Tècnics a jornada completa. D’altra banda, el consistori va rebre 12.800€ de la subvenció sol·licitada per al programa d’ocupació qualificat denominat EMCUJU. I s’ha destinat a la contractació d’una altra persona, també menor de 30 anys, que exercirà funcions com a administratiu en la casa consistorial. Els 4 contractes comencen hui, 1 d’octubre, i tindran una duració de 12 mesos.

(GABINET DE PREMSA: 1.10.19)