Hotel La Cala, La Tourist Info Finestrat i la Policia Local renoven el nivell més elevat del programa de qualitat turística “SICTED”

600 escolars comencen el curs escolar a Finestrat després de 6 mesos sense classes presencials per la pandèmia del coronavirus
08/09/2020
Finestrat va acollir una reunió informativa sobre les últimes novetats del Pla d’Acció de la Generalitat contra la Xylella
10/09/2020

L’ALCALDE I EL DIRECTOR GENERAL DE TURISME VAN ENTREGAR HUI AQUESTES CERTIFICACIONS QUE TAMBÉ HAN RECONEGUT ALS HOTELS TROPIC RELAX I ALONE I Al FORN D’HONORATO

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el director general de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, i la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, van fer aquest matí entrega de les distincions “Compromís Qualitat Turística SICTED” a l’Hotel La Cala, a la Tourist Info Finestrat i a la Policia Local de Finestrat en aconseguir la renovació del nivell més elevat d’aquest programa de qualitat en l’excel·lència del servei al turista. També van rebre la distinció “accelerada” SICTED els hotels Tropic Relax i Alone, el Forn d’Honorato i la Tourist Info Finestrat del passeig de la platja.

En un any especialment delicat per al sector turístic a causa de la crisi causada pel COVID-19 l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va posar en valor l’esforç de les empreses per innovar i continuar certificant-se des del punt de vista de la qualitat i les bones pràctiques SICTED. “Això posiciona a Finestrat com a destinació segura i compromesa amb l’excel·lència del servei que prestem als nostres visitants, tant des de l’empresariat local com des dels departaments municipals de Policia i Tourist Info”. En aquest sentit, l’alcalde va qualificar la formació SICTED com un dels exemples més palpables de col·laboració públic-privada dins de l’estratègia de Finestrat com a Destinació Turística Intel·ligent que dirigeix Miguel Ángel Catalá. “De fet, en pròximes dates presentarem els següents passos de la nostra estratègia DTI com és la muntanya intel·ligent Puig Campana que avancem en FITUR a primers d’any, va anunciar l’alcalde, i el projecte de Tourist Info intel·ligents”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, ACÍ  

Per part seua, el director general de Turisme, Herick Campos, va felicitar el consistori, als tècnics municipals implicats en el procés SICTED i les pròpies empreses “perquè es tracta d’un esforç addicional per a complir uns estàndards de qualitat que marca la normativa a nivell nacional”. Herick Campos també va manifestar el seu compromís de continuar treballant amb la destinació Finestrat “perquè la col·laboració públic-privada és fonamental. No té sentit generar polítiques turístiques sense comptar amb les destinacions i amb les empreses. Continuem apostant per la qualitat, la sostenibilitat i l’hospitalitat. Per això, el programa SICTED continuarà sent un objectiu de treball”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL DIRECTOR GENERAL DE TURISME, HERICK CAMPOS, ACÍ 

 

A més de les entitats reconegudes hui, altres 4 empreses de Finestrat segueixen avant amb la seua formació SICTED. Es tracta de Nou Dolç, els restaurants Vaca Vieja i Lucciano Trattoria i el complex turístic Nature Suites Puig Campana. “I la família SICTED continua creixent perquè acaben de sol·licitar la seua adhesió altres dos establiments, una empresa de turisme actiu denominada Downhill Bikes i l’agència Mika Viajes. Per tant, satisfets perquè els establiments de Finestrat continuen apostant per la innovació i la millora de la competitivitat, la qual cosa és crucial en els temps que vivim”.

Les distincions entregades hui reconeixen la superació o renovació del màxim cicle de formació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED), mètode de treball promogut des de la Secretaria d’Estat de Turisme amb la col·laboració directa de la Agència Valenciana de Turisme. A més, des de la Regidoria de Turisme informen que totes aquelles empreses que vulguen adherir-se al sistema i beneficiar-se dels seus múltiples avantatges poden dirigir-se al departament enviant un correu a turisme@finestrat.org, telefonant al 648 653 219 o a través de la pàgina web www.calidadendestino.es i fent clic en “Vull adherir-me”.

(GABINET PREMSA.8.9.2020)