Horaris de les oficines d’HIDRAQUA, IBERDROLA i SUMA a Finestrat

Finestrat anuncia la convocatòria d’ajudes “EMPRENEM COMERÇ 2021” de la Generalitat
12/01/2021
Els col·legis de Finestrat ja tenen els purificadors de l’aire adquirits per l’Ajuntament
14/01/2021

L’Ajuntament de Finestrat recorda a tots els veïns del municipi els horaris de les oficines d’atenció al públic d’Hidraqua i Iberdrola a Finestrat, així com l’horari de l’oficina de SUMMA Gestió Tributària.

Hidraqua accedirà a consultes, dubtes o un altre tipus d’assessorament sobre el subministrament de l’aigua, tots els dilluns del mes, excepte els festius, des de les 9 del matí a les 13 hores. Ho farà en les dependències del mateix Ajuntament. Així mateix, en el mateix lloc pot accedir de manera pública i gratuïta a un telèfon directe amb les oficines centrals d’Hidraqua.

Iberdrola atendrà qualsevol consulta dels seus clients tots els dimecres del mes, a excepció dels festius, des de les 10 del matí a les 12 hores del migdia en les dependències municipals del propi Ajuntament.

Per part seua, SUMMA Gestió Tributària atendrà qualsevol dubte, consulta o queixa el primer i el tercer dimarts de cada mes des de la 9 del matí a les 13 hores. També ho farà en dependències municipals de l’Ajuntament de Finestrat.

SUMA també atén el tercer dimarts de cada mes en l’Extensió Administrativa de la Cala de Finestrat des de les 12 a les 13 hores.

Per a qualsevol dubte pot telefonar a l’Ajuntament de Finestrat al 965 87 81 00.