Halloween arriba este dissabte a Finestrat amb una cercavila i una festa de disfresses a la Sala jove a càrrec de la Comissió 2019

Finestrat marxa este pròxim diumenge, 4 de novembre, contra el càncer de mama per la Font del Molí
29/10/2018
Pròxima Junta de Govern: dilluns 5 de novembre, 9.30 hores, 1a planta Ajuntament Finestrat
30/10/2018

Halloween arriba aquest dissabte, 3 de novembre, als carrers del nucli històric de Finestrat amb l’esdeveniment que ha organitzat la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) amb el suport de la Regidoria de Festes. El terror més divertit començarà amb una cercavila des de la porta del CEIP “Puig Campana”, en Avinguda Benidorm, a les 17:30 hores. Des d’allí les disfresses més terrorífiques i originals invadiran els carrers del nucli històric fins a arribar a la Sala Jove on hi haurà berenar infantil per un preu de 4€ a benefici de les festes patronals, a més de moltes sorpreses per a tots els assistents.

En paraules de la regidora de Festes, Amelia Mayor “un any més la Comissió de Festes aposta per la Festa d’Halloween dins del calendari d’esdeveniments perquè és un acte que cada vegada reuneix a més públic, tant peques com majors. Així que vos invitem a no guardar els vostres disfresses d’Halloween per a participar aquest dissabte, 3 de novembre, en la desfilada i la festa infantil que hi haurà després en la Sala Jove. Per descomptat, des de la Regidoria de Festes invitem tota la població local i de la comarca a compartir aquesta data que s’ha posat tan de moda en els últims anys”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

GABINET DE PREMSA (30.10.18)