Halloween arriba aquest dissabte a Finestrat amb una cercavila, festa infantil i espectacle de màgia

Finestrat reforça la seua col·laboració amb “Proyecto Lázaro” i augmentarà el núm. de contenidors de recollida selectiva de roba i calçat
29/10/2019
Segueix obert el termini d’inscripció per a participar en la Campanya Esquí 2019-2020
29/10/2019

L’ESDEVENIMENT ESTÀ ORGANITZAT DES DE LA LLAMPUGA COMISSIÓ DE FESTES 2020 AMB SUPORT DE LA REGIDORIA DE FESTES

Halloween arriba aquest dissabte, 2 de novembre, als carrers del nucli històric de Finestrat amb l’esdeveniment que ha organitzat la Llampuga Comissió de Festes 2020 comptant amb el suport de la Regidoria de Festes. El terror més divertit començarà amb una cercavila des de la porta del col·legi “Puig Campana”, en Avinguda Benidorm, a les 17:30 hores. Des d’allí les disfresses més terrorífiques i originals invadiran els carrers del nucli històric fins a arribar a la Sala Jove on hi haurà berenar infantil per una aportació de 4€ a benefici de les festes patronals, a més d’espectacle de màgia per a tots els assistents.

En paraules del regidor de Festes, Héctor Baldó “un any més vos demanem que no guardeu les disfresses d’Halloween perquè per a la vesprada del dissabte la Llampuga ens ha preparat una divertida festa que començarà amb les cercaviles pel poble i acabarà en la Sala Jove. Allí hi haurà berenar i també un espectacle de màgia, comptant tot això amb l’ambientació més terrorífica i típica d’Halloween. Per descomptat, des de la Regidoria de Festes invitem la població local i de tota la comarca a compartir aquesta data que s’ha posat tan de moda en els últims anys”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

A més, per part de la Llampuga Comissió de Festes 2020 també hi haurà un acte lúdic el mateix dia festiu 1 de novembre, a partir de les 18:30 hores, a la Sala Jove.

GABINET DE PREMSA (30.10.19)