Guia de recursos per a víctimes de Violència de Gènere Marina Baixa

El Centre Musical Puig Campana tanca l’Estiu Cultural
12/08/2022
Finestrat contará con un PUNTO VIOLETA durante sus Fiestas Patronales
17/08/2022

El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa presenta la Guia de Recursos per a mates de la violència de gènere. En ella es podrà trobar tots els telèfons i adreces de:

Emergències

Justícia i Assessorament jurídic

Protecció i Seguretat

Atenció Integral Àmbit Autonòmic

Recursos Municipals

Recursos Sanitaris

Recursos Econòmics

Aquesta guia es repartirà en els pròxims dies en totes les dependències municipals, en els centres de salut, en les dependències de les forces de seguretat, en els col·legis i en les seus de diferents associacions.

També la pots consultar a través de la web d’ajuntament de Finestrat https://www.ayto-finestrat.es/

Aquesta guia pretén ser una eina d’informació que facilite l’accés als recursos de proximitat a totes les dones en situació de violència de gènere, els seus fills i filles.

Aquest és un treball coordinat per a recopilar tots els serveis que a la Marina Baixa atenen i donen suport a les víctimes i elaborat per Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa, i més en concret per les Regidories d’Igualtat dels municipis que la componen: Altea, Benidorm, Callosa d’en Sarrià, Finestrat, l’Alfàs del Pi, la Nucia, Mancomunitat Marina Baixa, Polop i la Vila Joiosa.

L’objectiu sempre és impulsar accions eficaces en matèria d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com desenvolupar accions de prevenció i sensibilització en matèria de violència de gènere.