Gran jornada esportiva amb la presentació de més de 200 esportistes del CF Unió Esportiva Finestrat i el Club Voleibol Finestrat

Reyes Picó, 4a en les finals autonòmiques dels JECV One Wall
02/12/2022
Torna la Campanya Bo-Consum Nadal a Finestrat
05/12/2022

JORNADA ESPORTIVA I FAMILIAR DE L’ESPORT BASE LOCAL QUE VA REUNIR NOMBRÓS PÚBLIC EN EL COMPLEX POLIESPORTIU DE LA FOIA

Presentació del CF Unió Esportiva Finestrat

Gran jornada lúdica i esportiva la que s’ha viscut aquest dissabte a Finestrat. Des de les 11.00 hores, acte de presentació dels equips del CFUE Finestrat. Prop de 100 jugadors des dels més xicotets de l’escoleta, amb 4 anys d’edat, passant per prebenjamí (6-7 anys), benjamí (8-9 anys), aleví (10-11 anys), infantil (12-13 anys) i la categoria que més components té, els cadets, de 14-15 anys. La jornada ha sigut promoguda des del club per a donar a conéixer als jugadors que componen la pedrera del futbol base i també dedicada a les seues famílies. Per això, va haver-hi animació, inflables, paelles, xocolatada, sorteig de regals i el partit sènior disputat entre l’UE Finestrat i l’Inmaculada CF.

Presentació del Club Voleibol Finestrat

A la vesprada va arribar el torn del Club Voleibol Finestrat. En aquest cas el pavelló municipal va acollir l’acte de presentació dels equips de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior i sènior. Totes femenines a més de masculines en prebenjamí, benjamí i aleví. En total, parlem de 150 esportistes que hui s’han donat a conéixer en aquest multitudinari esdeveniment.

Quant a la competició, en aquests moments de la lliga l’equip Infantil A va 1r a la província d’Alacant; l’Infantil B, compost per jugadores de primer any, és 9é; les cadets van cinquenes; el juvenil és 7é de província; les júnior són líders de la Comunitat Valenciana i les Sènior, ocupant la 2a posició autonòmica, estan en llocs d’ascens a Superliga, o cosa que és el mateix, la 1a divisió nacional. La jornada va culminar amb la trobada entre els equips sènior del CV Finestrat i el Fonts.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el regidor d’Esports, David Alarcón, van acompanyar als equips i directives d’aquests clubs en aquesta gran jornada esportiva de l’esport base de Finestrat. “És un dia de festa. És un dia per a acompanyar al nostre planter. L’esport base és fonamental. I ens sentim especialment orgullosos que Finestrat compte amb clubs com el futbol i el voleibol, amb una mitjana de 100 joves esportistes que s’inicien en aquestes disciplines des de xicotets. L’esport és un dels hàbits més saludables que hem de fomentar. I per això, des de l’Ajuntament continuarem incorporant instal·lacions com les pistes de voleibol de platja, el carrer de pilota o el complex de tennis i pàdel en urbanitzacions”.

(GABINET PREMSA.03.12.2022)