Francisco Macià i Gemma Macià es proclamen guanyadors absoluts de la I Trail nocturna Faldes del Puig Campana de Finestrat

Últimes places per a participar en l’excursió en Caiac davall la lluna de dimarts que ve 16 de juliol
08/07/2019
Nueva acción solidaria de la asociación británica CHUMS hacia el departamento de Bienestar Social de Finestrat
09/07/2019

 Més de 430 esportistes han participat en aquesta nova prova nocturna que va organitzar la comissió de festes 2019 en col·laboració amb l’Ajuntament de Finestrat

Francisco Macià i Gemma Macià es van proclamar aquest passat dissabte guanyadors absoluts de la I Trail Nocturna Faldes del Puig Campana que es va celebrar a Finestrat. Més de 430 persones, entre corredors i caminants, han participat en aquesta prova que va organitzar la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) amb el suport de la Regidoria d’Esports.   Els encarregats de donar l’eixida des de la Plaça de la Unió Europea van ser el regidor d’Esports, David Alarcón, acompanyat pels edils Nati Algado i José Vicente Lloret, junt amb el representant de la Comissió, Vicente Llinares. 

El podi masculí va quedar de la manera següent: Francisco Macià en 1a posició, seguit de Pedro Martínez i Juanra Ortiz, en tercer lloc. El podi femení va quedar amb  Gemma Macià al cap, seguida de Roser Nicolau y Susana Toloza.  Els dos guanyadors absoluts, a més del trofeu, han rebut una inscripció gratuïta a la pròxima edició de la Costa Blanca Trails 2019. També va haver-hi trofeus per als primers corredors locals a creuar la meta que van ser Alexander Van Breda, Santi Ortuño i Luis Tárraga. 

En l’entrega de trofeus el regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar els guanyadors i a tots els participants “que s’han embarcat en aquesta nova proposta esportiva com ha sigut la Trail Nocturna per la nostra muntanya del Puig Campana.  També vull donar l’enhorabona a la Comissió de Festes Barraca El Potro organitzadora de la prova, i a cada un dels treballadors de l’Ajuntament que han participat activament per a posar novament a Finestrat en el més alt del Trail.”

 

 

 

(GABINET DE PREMSA: 8.07.19)