Foment de la mobilitat sostenible amb els escolars del CEIP Balcó de Finestrat

Finestrat commemora hui el 8M amb un acte en la seu de les Dones i aquest dissabte amb la inauguració dels fanalets
08/03/2023
L’empresa Camporrosso enjardinarà i condicionarà les parcel·les dotacionals de la nova urbanització en Avinguda Amèrica i voltants
10/03/2023

80 escolars del CEIP Balcó de Finestrat participen en “l’Aula ciclista” programa de la Conselleria d’Educacio i la Federació de Ciclisme CV amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a model de mobilitat sostenible i formar als més joves en hàbits saludables. El programa va dirigit als centres CEPAFE (Centres Educatius Promotors de l’Activitat Física i l’Esport) i per a l’alumnat de 5é i 6é.

El programa consta de 3 sessions, sensibilització, taller de maneig de bicicleta i un itinerari urbà que es va celebrar ahir, 8 de març. La ruta va partir des de la pista de pumptruck per a bicicletes i patinets de la zona esportiva municipal de la Foia fins a L’Alfarella, on està el camp Puig Campana Golf i va comptar amb l’acompanyament de dos corredors professionals, Felipe Orts i Eusebio Pascual, a més del juvenil, Jaume Lloret, per a compartir amb els escolars la seua experiència sobre la bicicleta.

Des de l’Ajuntament van col·laborar en aquesta activitat amb el dispositiu de seguretat i suport compost per Policia Local Finestrat i Serveis Tècnics. I per part de l’Aula Ciclista, Jaume Mora i Meritxell Fuster.

(GABINET PREMSA.9.03.2023)