Firma del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el CF Unió Esportiva Finestrat per a recolzar al futbol base de la localitat

Finestrat es prepara per a rebre als Reis Mags d’Orient al nucli històric i a la Cala
27/12/2018
Més de 300 persones van assistir a l’espectacle de màgia “IMPOSSIBLE” celebrat a Finestrat
30/12/2018

EL CLUB CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA EL I TORNEIG ALEVÍ SOLIDARI DE NADAL AMB LA PARTICIPACIÓ DE 12 CLUBS DE TOTA LA PROVÍNCIA

L’Ajuntament de Finestrat i el CFUE Finestrat han materialitzat el seu compromís de col·laboració per a promocionar i fomentar el futbol base en la localitat. Així ho van realitzar amb la firma del conveni entre l’alcalde, Juan Francisco Pérez i el president del Club, Francisco Vega Rodríguez, en un acte en què també va estar present el regidor d’Esports, David Alarcón i la Secretària del club, Eva Requena.  Amb la firma d’aquest document s’estableix el marc regulador per a promocionar i fomentar la pràctica del futbol mitjançant la cessió d’instal·lacions municipals on es desenvolupa aquest esport, a més d’una aportació econòmica de 5.000€ per part del consistori.

El Club Unió Esportiva Finestrat reuneix en les seues files a més de 100 jóvens distribuïts en diverses categories des dels més menuts amb 5 anys d’edat fins als juvenils amb edats entre 16 i 18 anys. Per a aquest últim cap de setmana de l’any des de la directiva estan treballant en el I Torneig aleví solidari de Nadal en què participen 14 equips de 12 clubs de tota la província: CD Pedreguer, CF Alfàs del Pi, CF At. Jonense, Mutxamel CF, CF Foietes de Benidorm, At. San Blas CF, CF At. Ciutat de Benidorm (amb 2 equips alevins), CF Calvari de Benidorm, CF la Nucia, SFFCV Benidorm CD i l’amfitrió, CFUE Finestrat, amb 2 equips. Destacar que el fi solidari d’aquest esdeveniment esportiu vindrà dau per l’aportació d’un joguet per cada participant que anirà destinat a Cáritas Finestrat. Els partits tindran lloc en el camp de La Foia aquest dissabte i diumenge, 29 i 30 de desembre, des de les 9:00 hores fins a les 15:00 hores.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “dins del pla que tenim de col·laboració amb els clubs esportius de la localitat hem firmat el conveni amb el club de futbol Unió Esportiva Finestrat per a ajudar-los a fomentar aquest esport. Tenim una magnífica pedrera de jugadors que acudeixen al camp amb molta il·lusió. I, junt amb ells, un equip tècnic i directiu amb moltes ganes. Per la nostra part, tot el nostre suport i col·laboració que enguany serà de 5.000€ i que esperem poder augmentar en pròxims exercicis. A més de fomentar l’esport, també vull reconéixer la seua iniciativa com la celebració del torneig solidari de Nadal d’aquest cap de setmana en què aportaran joguets perquè Cáritas Finestrat els faça arribar a les famílies que més ho necessiten”.