Firma del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i la Societat Protectora d’Animals de Benidorm

Servei de Transport Eleccions 26M
23/05/2019
Turisme programa una nova ruta guiada pel nucli històric de Finestrat per a aquest dissabte 25 de maig
23/05/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez Llorca i la representant de la Societat Protectora d’Animals i Plantes “Marina Baixa” de Benidorm, Pilar López Cepeda, han firmat el conveni que regula la col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta Societat per a prestar els serveis d’arreplega, alberg, manteniment i adopció dels gossos i gats abandonats arreplegats en el municipi de Finestrat.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “després de molts anys de col·laboració amb la Societat Protectora hem firmat aquest conveni mitjançant el qual establim una aportació econòmica per animal arreplegat de 100€, sabent que estaran en bones mans i que des d’allí tindran possibilitats d’adopció. Des d’ací vull aprofitar per a agrair l’esforç de tots els voluntaris de la Protectora i el magnífic tracte que sempre han tingut cap a l’Ajuntament de Finestrat. Bé és cert que sense ells seria molt complicat afrontar un greu problema que ens trobem cada dia com és l’abandonament de les mascotes”.

La Societat Protectora d’Animals i Plantes “Marina Baixa” de Benidorm es compromet, durant la vigència del present conveni, a arreplegar i acollir tots aquells gossos abandonats que entregue l’Ajuntament de Finestrat i si és el cas, aquells gats que per raons de necessitat no puguen atendre’s mitjançant el Projecte CES municipal de control de colònies felines urbanes.
En tots els casos l’arreplega d’animals es realitzarà amb el previ coneixement de la Policia Local de Finestrat.

(GABINET DE PREMSA.22.5.2019)