Fins al 31 d’octubre es pot participar en la gimcama “Descobreix Finestrat” i optar a més de 30 premis

Segueix la “Cultura a la Fresca” en les urbanitzacions de Finestrat amb el teatre “Fly, el hombre pájaro” aquest diumenge en Golf Bahía
11/10/2019
Espectacular remuntada de les juvenils del vòlei de Finestrat contra el Biar on van guanyar 1-3
11/10/2019

LA GIMCAMA ESTÀ ORGANITZADA DES DE L’ASSOCIACIÓ “VLAMINGEN IN DE WERELD” AMB SUPORT DEL CONSISTORI

Fins al 31 d’octubre es pot participar en la Gimcama “Descobreix Finestrat” que organitza l’Associació Vlamingen in de Wereld (“Flamencs en el Món”) amb el suport del consistori i el patrocini de nombroses empreses locals i comarcals.
Aquesta proposta lúdica i d’oci per a tots els públics va començar al maig i, des d’aqueixa data, nombrosos grups de turistes d’una altra nacionalitat, sobretot belgues, han acudit a recórrer el poble per a resoldre el nombre més gran d’endevinalles i així optar als premis que s’entregaran al novembre. El suport de nombroses empreses locals i provincials ha fet possible aquest incentiu per als participants en la gimcama amb què es contribueix a donar a conéixer l’encant del nucli històric del municipi. Entre els premis hi ha nits d’hotel, un vol en parapent, invitacions per a restaurants de Finestrat i altres localitats com Calp, caixes experiencials, degustació de productes típics o vins, entre altres. Aquests premis s’entregaran per part de l’organització en funció del nombre d’encerts aconseguits pels participants.

La gimcama té com a base la ruta confeccionada des de la Regidoria de Turisme amb el títol “Descobreix Finestrat”. Sobre aqueix itinerari els participants han de contestar un total de 17 preguntes; després altres 3 de “verdader o fals”; també ordenar imatges segons el recorregut i, finalment, fer una fotografia del participant o grup de participants al final de la gimcama, en el Parc Font de Carrè, junt amb l’estàtua de la mà. Per a optar als premis, cal enviar aquesta imatge junt amb una foto del full amb les respostes a l’adreça de correu electrònic dieter@viw-costablanca.com. També poden depositar-ho en un sobre en les Oficines de Turisme de Finestrat. La data límit per a participar és el dia 31 d’octubre i les respostes es podran enviar fins a l’1 de novembre. Al llarg d’aqueix mes se celebrarà l’entrega de premis (data per determinar).

Per a participar en aquesta gimcama, les persones interessades poden arreplegar els fullets en l’oficina de Turisme (Plaça del Poble) i també en establiments col·laboradors com Nou Dolç 22, en carrer Nou.

Tot el reglament, les preguntes i els fulls per a anotar les respostes es troben arreplegues en el fullet, editat en holandés, anglés i espanyol.