Fins al 30 de setembre està obert el termini per als cursos en línia de castellà per a residents d’altres nacionalitats

Finestrat ja té els seus corresponsals juvenils
22/09/2022
Un any més, renovem el conveni de col·laboració amb l’AMPA del CEIP “Balcó de Finestrat”
22/09/2022

AQUESTA FORMACIÓ ESTÀ ORGANITZADA DES DE DIPUTACIÓ D’ALACANT I ÉS GRATUÏTA

Des de la regidoria de Residents d’Altres Nacionalitats de Finestrat informen que fins al 30 de setembre està obert el termini per a inscriure’s en els cursos de castellà en línia que organitza la Diputació d’Alacant. Aquesta formació és de caràcter gratuït i inclou més de 500 hores de continguts.

La regidora de l’àrea, Donna Rebecca Plummer, va recordar que a Finestrat “la meitat de la població és d’una altra nacionalitat, principalment britànics. Per a ajudar-los a integrar-se en la nostra comunitat organitzem classes de castellà, presencials des de l’Ajuntament i en línia des de la Diputació d’Alacant”.

En les classes presencials l’Ajuntament ja ha penjat el cartell de complet. “Per això, record a totes les persones interessades a aprendre espanyol que aprofiten l’oportunitat que ofereix la Diputació d’Alacant per a fer-ho de manera en línia, a qualsevol hora del dia, tots els dies de la setmana i des de qualsevol lloc, la qual cosa també representa un factor més flexible a l’hora de seguir aquesta formació”.

Durant els últims anys, més de 8.000 residents internacionals de la província s’han beneficiat d’aquests programes oferits per la Unitat de Residents Internacionals de la Diputació d’Alacant. El termini d’inscripció estarà obert fins al 30 de setembre o, en el seu cas, una vegada completades les 400 oferides.

Es podrà accedir al curs les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana des de qualsevol lloc. Per a realitzar-ho es recomana accedir des de l’ordinador encara que també es pot fer amb mòbil i Tauleta. Els cursos estan adaptats al nivell de cada alumne/a.

La inscripció és gratuïta i es realitza per ordre de recepció de les fitxes d’inscripció a través d’aquesta web: www.ciudadanosextranjeros.es

(GABINET PREMSA.20.9.2022)