Fins al 30 d’abril es poden sol·licitar les ajudes al lloguer d’habitatge habitual a Finestrat

Demà comença el termini de matrícula per als menors de 3 anys de l’Escola Infantil Municipal de Finestrat
13/04/2021
Les Sènior de Finestrat, líders invictes, es juguen aquest cap de setmana el títol de campiones autonòmiques
15/04/2021

LA CONVOCATÒRIA D’ENGUANY TÉ UNES BASES MÉS ÀMPLIES PER A ARRIBAR A MÉS BENEFICIARIS

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que segueix oberta la convocatòria per a presentar la sol·licitud d’ajudes al lloguer d’habitatge habitual 2021. El termini finalitza el pròxim 30 d’abril i, fins a aqueixa data, es pot formalitzar el tràmit de manera presencial, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament (planta baixa), en l’Extensió administrativa de la Cala (Av. Marina Baixa, 29) i, de manera telemàtica per seu electrònica (https://finestrat.sedelectronica.es)

“Seguim avant amb la nostra política de suport a la població local enfront de la crisi socioeconòmica provocada pel COVID-19 i recordem que segueix oberta la convocatòria per a demanar les ajudes al lloguer d’habitatge habitual. Aquest és el 2n any que llancem aquesta línia municipal d’ajudes i, sobre la base de l’experiència, hem modificat les bases per a arribar a més persones perquè la situació d’emergència econòmica així ho exigeix”, va informar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca.

Entre les novetats, les ajudes al lloguer són compatibles amb altres prestacions rebudes des de l’Ajuntament com les PEIs (prestació econòmica individualitzada) i també podran optar aquelles persones que no estiguen al corrent amb les obligacions tributàries o de la Seguretat Social.

L’ajuda serà de 300€ per mensualitat i dues mensualitats per unitat familiar resident en l’habitatge habitual llogat. Aquestes quantitats comprenen les despeses de l’arrendament i també els de subministrament de l’aigua potable/clavegueram i electricitat, corresponents a l’habitatge habitual arrendat. Les bases també contemplen la possibilitat d’obtindre altres dues mensualitats si una vegada abonades les ajudes en un primer repartiment quedara romanent de crèdit en la partida. Cal destacar en aquest sentit que la partida total consignada des de l’Ajuntament a aquesta línia d’ajudes ascendeix a 330.000€.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

(GABINET DE PREMSA: 14.4.2021)

Consultar bases completes ací: https://bit.ly/basesayudasalquiler2021