Fins a aquest dissabte es pot visitar en el Centre Juvenil Finestrat l’exposició EXILI IL·LUSTRAT de l’IVAJ

21 alumnes comencen a Finestrat les pràctiques del curs de Carnisseria i Pescateria
21/04/2021
Recepció a la nova directiva de JOVEMPA a Finestrat
23/04/2021

LA REGIDORIA DE JOVENTUT VA RECORDAR LA POSSIBILITAT DE RESERVAR LA VISITA GUIADA EN GRUPS REDUÏTS EN EL WHATSAPP 606 936 432

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat informen que fins a aquest dissabte, 24 d’abril, es pot visitar en el Centre Juvenil l’exposició “Exili Il·lustrat”. La regidora titular de l’àrea, Nati Algado, al costat de l’edil, Tomás Sellés, va recórrer aquesta mostra que recull una mirada personal de diferents il·lustradors sobre 36 personatges públics que van patir l’exili després de la Guerra Civil Espanyola. Entre altres, es troben Luis Buñuel, Manuel Azaña, Antonio Machado o Clara Campoamor. Per a conéixer més sobre aquell moment històric, l’edil va recordar que hi ha la possibilitat de visitar l’exposició de manera guiada i en grups reduïts. Per a això, cal reservar prèviament en el núm. de WhatsApp 606 936 432.

Organitzada per l’IVAJ (Institut Valencià de Joventut) a través del programa ‘M’importa. Educació en Valors’, aquesta iniciativa es vincula amb la memòria democràtica i pretén donar a conéixer el nostre passat recent als més joves. “Qualsevol iniciativa que permeta repassar la nostra història passada o recent és un al·licient per als nostres joves” va indicar la regidora de Joventut, Nati Algado. “Per a ampliar el coneixement d’aquesta exposició, anem també a donar la possibilitat de visitar-la mitjançant reserva prèvia, amb grups molt reduïts de 2 o 4 persones als qui donarem a conéixer detalls sobre les vivències i les històries particulars de les persones que es retraten en aquestes il·lustracions”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

Quant a l’horari del Centre Juvenil per a poder visitar l’exposició és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30h. i de 16.00 a 21.00 hores, i com a novetat des de la setmana passada, també els dissabtes, de 9.00 a 14.00 hores.