Finestrat va acollir ahir una jornada sobre terrorisme i gihadisme en el marc del 25é aniversari de la Policia Local

El Club Voleibol Finestrat afronta un cap de setmana amb 3 partits a tot o res
15/04/2019
La Regidoria de Medi Ambient de Finestrat informa els agricultors sobre xilel·la.
15/04/2019

Més de 60 components dels Cossos i Forces de Seguretat com la Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional van assistir ahir a la jornada sobre amenaça del terrorisme i gihadisme que es va celebrar en la Casa de Cultura de Finestrat. L’alcalde, Juan Francisco Pérez junt amb l’Inspector Cap de la Policia Local de Finestrat, Agustín Rubio, van agrair als assistents la seua participació en aquesta acció formativa que es va celebrar en el marc del 25é aniversari de la Policia Local de Finestrat.

Les ponències “Origen i evolució del terrorisme Gihadista” i “Situació actual: l’amenaça a Espanya” van ser impartides pels professionals del Grup d’informació de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant que estan especialitzats en la lluita contra el terrorisme.

En l’actualitat el nivell d’alerta antiterrorista establit pel Ministeri de l’Interior és el 4 “Per això, va apuntar l’alcalde, Juan Francisco Pérez, és d’agrair la iniciativa de celebrar aquestes jornades perquè les Policies locals, les més pròximes al ciutadà, coneguen de mà dels experts aquesta problemàtica, el seu origen, evolució i les situació actual d’aquestes amenaces”.

(GABINET DE PREMSA: 11.04.19)