Finestrat treballa amb els joves la intel·ligència emocional per a afrontar les petjades causades per la pandèmia

ITV mòbil de vehicles agrícoles i motocicletes a Finestrat
15/10/2021
Últims dies d’inscripció a la jornada SERRA NETA d’aquest diumenge 24 d’octubre
18/10/2021

L’arribada de la pandèmia i les seues conseqüències com el confinament i les successives restriccions en aquest últim any i mig ha deixat empremta en tota la població i també, de manera particular, en els més joves. En aquest sentit, des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han volgut aportar el seu granet d’arena amb un Taller d’Intel·ligència Emocional i Resiliència dirigit a la joventut a partir dels 15 anys d’edat i fins als 35.

Aquest taller s’impartirà de manera gratuïta al Centre Juvenil Finestrat els dies 22, 26, 28 d’octubre i 3 de novembre, en horari de 18.00 a 20.30 hores.

Les inscripcions es poden formalitzar ja enviant un WhatsApp al núm. 606 936 432, per correu electrònic a joventut@finestrat.org o en el propi Centre Juvenil. També poden contactar en el perfil d’Instagram @joventutfinestrat. Places limitades.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “en aquest taller volem ajudar els joves a gestionar les seues emocions, a conéixer-se una mica més i millor així mateixos i també als altres. S’abordarà l’atenció plena en el moment present per a identificar aquelles coses que ens fan sentir millor. I també parlarem d’aquells sentiments que venen motivats per la pandèmia i les successives limitacions que hem tingut en aquest últim any com pot ser la frustració, la falta de motivació, d’il·lusió i fins i tot la ira. També tractarem la gestió de conflictes i com dir el que volem dir des de l’assertivitat”.

 PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Última crida: I Fòrum Jove Finestrat

Demà és el dia. Demà se celebra el I Fòrum Jove al qual estan cridats a participar els joves de 12 a 30 anys per a expressar aquelles coses que els agraden i que volen per a ells i el seu municipi. El fòrum tindrà lloc al Centre Juvenil, en horari de 10.30 a 14.00 hores i inclourà dinàmiques participatives, un World Café per a recopilar propostes juvenils titulat “pol·linitzant idees”, a més d’un debat amb votacions de les propostes presentades.

“Aquest fòrum és clau perquè volem que tinguen veu i vot els joves de la nostra localitat a l’hora d’organitzar i dissenyar accions destinats a ells per als pròxims anys Per això, des d’ací faig una crida perquè s’apunten i participen aquest dissabte en aquesta dinàmica activa i participativa en la qual esperem, entre tots, definir les línies d’actuació per a cobrir els interessos i les necessitats dels joves de Finestrat”.

Podeu apuntar-se ja al Fòrum via WhatsApp en el núm. 606 936 432, per correu electrònic al joventut@finestrat.org o en Instagram @joventutfinestrat

GABINET DE PREMSA (15.10.2021)