Finestrat treballa amb els joves la intel·ligència emocional per a afrontar les petjades causades per la pandèmia

El Cementeri Municipal de Finestrat es prepara per a Tots Sants
28/10/2021
Més de vint empresaris/àries participen en el “Desdejuni Igualtat 365” al Viver d’Empreses de Finestrat
28/10/2021

L’arribada de la pandèmia i les seues conseqüències com el confinament i les successives restriccions en aquest últim any i mig ha deixat empremta en tota la població i també, de manera particular, en els més joves. En aquest sentit, des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han volgut aportar amb un Taller d’Intel·ligència Emocional i Resiliència dirigit a la joventut a partir dels 15 anys d’edat i fins als 35.

Aquest taller s’impartirà de manera gratuïta en el Centre Juvenil Finestrat els dies 16 i 18 de novembre, en horari de 17.00 a 20.30 hores.

Les inscripcions es poden formalitzar ja enviant un WhatsApp al núm. 606 936 432, per correu electrònic a joventut@finestrat.org o en el propi Centre Juvenil. També poden contactar en el perfil d’Instagram @joventutfinestrat. Places limitades.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “en aquest taller volem ajudar els joves a gestionar les seues emocions, a conéixer-se una mica més i millor així mateixos i també als altres. S’abordarà l’atenció plena en el moment present per a identificar aquelles coses que ens fan sentir millor. I també parlarem d’aquells sentiments que venen motivats per la pandèmia i les successives limitacions que hem tingut en aquest últim any com pot ser la frustració, la falta de motivació, d’il·lusió i fins i tot la ira. També tractarem la gestió de conflictes i com dir el que volem dir des de l’assertivitat”.