Finestrat torna a subvencionar el rebut del fem al 100% a jubilats, pensionistes, aturats, famílies nombroses i també afectats per ERTOs

Els juvenils del CFOE Finestrat es proclamen campions de lliga i pugen de categoria a 1a regional
11/06/2021
Minut de silenci per les últimes víctimes de violència masclista: Olivia, Ana i Rocío
15/06/2021

EL TERMINI DE SOL·LICITUD ESTARÀ OBERT DES DEL 15 DE JUNY Al 15 DE JULIOL

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que del 15 de juny al 15 de juliol estarà obert el termini per a sol·licitar el 100% del rebut de la taxa del fem. Es tracta d’una subvenció amb la qual l’Ajuntament pretén continuar ajudant a les famílies més desprotegides per la situació econòmica actual. Els beneficiaris seran les persones majors de 65 anys, els pensionistes de la Seguretat Social menors de 65 anys, les persones en situació de desocupació, els pares o mares de famílies nombroses i també les persones en situació d’ERTO en la data de presentació de la sol·licitud i referides a aquesta anualitat 2021.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “un any més tornem a complir els compromisos adquirits amb la ciutadania i tornem a subvencionar al 100% el rebut del fem a jubilats, pensionistes, veïns en desocupació, famílies nombroses i també aquells que estiguen immersos en un ERTO. Aquesta subvenció és un altre exemple que aquest Ajuntament continua vetlant per protegir i fer costat a les persones en situació de major vulnerabilitat a causa de la crisi socieconòmica de la pandèmia i l’aturada en l’activitat laboral en molts sectors”. L’alcalde va recordar que aquesta ajuda és compatible amb altres convocatòries municipals “i també amb la subvenció de l’IBI que llancem al novembre”.

La taxa actual del fem és de 105€ i els beneficiaris es podran reembossar aquest import al 100%.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Presentació de sol·licituds subvenció taxa fem: del 15 de juny al 15 de juliol

Per a sol·licitar aquesta ajuda cal presentar la documentació corresponent en el Registre d’Entrada (planta baixa) o en l’extensió de la Cala (Av. Marina Baixa, 29).

El termini de sol·licitud estarà obert fins al 15 de juliol. Les bases completes es poden consultar en la seu electrònica de la pàgina web municipal.

VEURE BASES ACÍ

Ajudes a la població per a superar crisi COVID-19

“Totes aquestes ajudes per a superar la crisi del COVID-19 són compatibles”, va assenyalar l’alcalde, “i qui siga beneficiari del fem també podrà optar a la subvenció de l’IBI”. En aquest cas el termini de sol·licitud serà del 6 de novembre al 7 de desembre de 2021 i se subvencionarà un màxim de 300€ del rebut.

GABINET DE PREMSA (14.6.2021)