Finestrat torna a premiar als esportistes locals d’elit a nivell individual amb la convocatòria de subvencions econòmiques

Finestrat reforça els punts de recàrrega de vehicles elèctrics en el centre històric
30/11/2023
Estrena del documental “Dret a somiar” amb l’experiència de dos joves de Finestrat en campaments de refugiats a Turquia
30/11/2023

Finestrat segueix avant amb la seua línia de suport a esportistes d’elit a nivell individual. Per Junta de Govern Local han quedat aprovades les subvencions econòmiques amb les quals el consistori vol tornar a premiar i al mateix temps incentivar als esportistes individuals que han participat durant l’any 2022 en competicions oficials d’índole nacional i internacional.

En paraules de la regidora titular de l’àrea, Beatriz Quintillán, “l’esport és un idioma universal, és un dels fenòmens socials més importants i, sobretot, representa una pràctica saludable amb la qual treballem valors molt importants des d’edats primerenques. A Finestrat apostem per aquestes premisses, apostem fort per l’esport i volem posar en valor la trajectòria dels nostres esportistes locals. Amb l’objectiu de reconéixer públicament l’esforç, la formació, la companyonia i la constància en la pràctica de les seues disciplines esportives, i com a motivació per a la seua trajectòria, obrim aquesta nova convocatòria d’ajudes econòmiques que també serviran de suport a les famílies a l’hora d’acompanyar als joves esportistes en la seua progressió”.

La convocatòria també posa l’accent en el foment de l’educació física i l’esport com a principi rector de la política social i econòmica, a més de servir de suport i motivació per a una major extensió de la pràctica de l’esport entre tota la població de Finestrat.

Segons recullen les bases per a enguany es tornarà a valorar el millor resultat de cadascuna de les competicions realitzades i organitzades per les federacions esportives reconegudes pel Consell Superior d’Esports com a campionats autonòmics, nacionals, europeus, mundials i Olimpíades i ParaOlimpíades. També valoraran els desplaçaments a aquestes competicions i estar qualificat com a esportista d’elit pel Consell Superior Esports, entre altres qüestions.

L’any passat 9 esportistes de disciplines tan diverses com pàdel, taekwondo, motociclisme, atletisme i pilota valenciana van resultar beneficiaris d’aquestes ajudes.

Les bases que regulen aquesta subvenció van ser aprovades en la recent Junta de Govern Local. Ja estan publicades en el BOP (Butlletí Oficial de la Província). Per tant, a partir de demà 30 de novembre estarà obert el termini de sol·licitud que podran tramitar en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament (planta baixa), en l’extensió administrativa de La Cala o per seu electrònica.

Per a més informació, poden consultar les bases en https://finestrat.sedelectronica.es

(GABINET PREMSA.29.11.2023)